. .. .. .. .. .. .
. .

moja nočná mora:o( - RECEPT 24743

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

TORTY

ID 5741 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |


moja nočná mora:o(


[ recept č. 24743 zo dňa  ]
PRO INSPIRACI


moja nočná mora:o(


POTREBNÉ PRÍSADY

No tak po tejto skúsenosti a hlavne včerajšom dni, plnom zhod ,náhod a okolností, som robila tortu s čoko polevou prvý a posledný krát:o( Najprv som dobabrala chocotransfer, ktorý mal byť zlaté káro a celý sa mi roztiekol, potom som ucapkala akosi po bokoch čokoládu od Gabiky /so smotanou/ a dala som ju aj navrch, dnes ráno som si všimla pod číselkami roztopenú pôdu ,tak som z toho celá vytešená, neviem, či to bolo tou šľahačkou a napokon som ozdoby z Pasty Damy prášila zlatou farbou, ktorá sa dostala na čokoládu a vyzerá to, ako keby bola špinavá. Priam katastrofa a prvý a posledný krát:o(((

POSTUP PRÍPRAVY

...

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

aspoň tu vyzerajú tie kvietky k svetu


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Pat a Mat na rybacke | moja nočná mora:o( | Chlebík >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkom: 38 (zobrazuje sa 1-20)1, 2 ďalšie >>
Emilia D. (filmuska) ID 25200 (5.6.2010, 17:18)
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Marcela Krištofíková (EmKa) ID 633, mimibazar.sk/emka (23.3.2010, 15:00)
Ahoj Lucia, torta je pekná. To za prvé :-). Lucka, čítala som komentáre nižšie, ale nedá mi povedať svoj názor. Na torte nevidím žiadnu chybu - to je môj postreh, píšeš, ako sa Ti nedarila, ale pravdou je, že tortička je super - bodaj sa mne taká podarila! :-$ :-$ :-$ Pre dievčence, ktoré si myslia, že Lucia sa chváli a zaobaľuje svoj pôvodný záujem diskutovať, tak len na margo fotky - fotka je odfotená s bleskom, je tmavá, nevidno žiadne detaily, nie je fotená na dennom svetle ani na makre či supermakre. Fotím doma dosť receptov, viem, čo je to za námahu odfotiť detaily - a to mám naozaj špičkový foťák. O tretej, štvrtej poobede už neurobím dobré makro, ak je zamračené, ani na obed, už treba statív a dlhší expozičný čas. Ak chcela Lucia diskutovať, tak nechápem, načo tu niekto píše o chválení sa a podobne. Ak Lucia vie o svojich nedostatkoch na torte, my ich naozaj neuvidíme z tejto fotky ani keby sme chceli. Skôr ma pozastavuje, prečo vždy niekto hľadá iný zámer. Tortička je nádherná, gratulujem, určite Ťa to nepoteší, že sa mi torta páči, ak si k nej mala výhrady, sotva to už zmeníš :-)... ja tiež skúšam robiť torty, moc sa mi nedarí - to by bolo tiež na dlhú debatku... Ale prečo nie ,-), horšie je to, že je čím menej žien, ktoré sú ochotné podeliť sa so skúsenosťami, aby sme nedajboh neurobili podobnú tortu tej jej. *-) *-) *-)
ODPOVEDAŤ
Lucia H. (Luc2) ID 5741, mimibazar.sk/luc2 (23.3.2010, 17:40)
(Y) Ďakujem Maci, vystihla si moje slová, aj keď ich neviem koľkokrát tak prezentovať. (F)
ODPOVEDAŤ
Lucia B. (pantheraa) ID 141908 (23.3.2010, 16:23)
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
katka s. (mischa) ID 7257 (upravené 21.3.2010, 12:20)
*-) a odfotila si tu tortu, o ktorej aj pises :^) :-D
pozri si katalog, co som nahodila ja do receptov, ten je presne pre teba (L)
ODPOVEDAŤ
Lucia H. (Luc2) ID 5741, mimibazar.sk/luc2 (22.3.2010, 20:44)
áno odfotila, už nerozoberám (L), katalóg je super, už som pozerala :^) ,-) (L)
ODPOVEDAŤ
katka s. (mischa) ID 7257 (22.3.2010, 20:47)
no to fíš...ja sa sice rada hrajkam s kolacikmi, ale taketo som este v zivote nerobila, takze co pre teba pohroma , to pre mna krasa ,-) ...no ok, ale vidim iba fotku, to ako sa ti nedarilo pri robeni uz neviem posudit ,-) ale mne sa i tak (Y)
ODPOVEDAŤ
Bozena M. (bombiska) ID 79911 (19.3.2010, 11:54)
Lucka,nebud smutna (L) torticka je pekna..... (Y) mne sa v poslednej dobe nedaria torty a to som s nimi nemala problem :-$ ja uz zostanem pri tych zakuskoch,tie mi idu lepsie ,-)
ODPOVEDAŤ
Lucia B. (pantheraa) ID 141908 (19.3.2010, 10:32)
Super...uz sa to tu zvrhava na bezny chat,ten s tym modrym podkladom,kde vladne zavist a je to (palice)..Podľa mňa je torta nádherná a čo ked nie je podla teba pekná?hlavne ze je chutovo vynikajuca (L)Lucka,tá buduca sa bude páčiť aj tebe,si šikulka (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
lenka t. (plienočka) ID 13045, mimibazar.sk/plienocka (19.3.2010, 8:46)
+o( +o( +o( ále čo si?? veď je úplne krásna a určite aj chutná!!! ja by som sa takému darčeku potešila!!! |:o) |:o) (Y)
ODPOVEDAŤ
Lucia H. (Luc2) ID 5741, mimibazar.sk/luc2 (19.3.2010, 8:26)
Milé dievčence, ďakujem za všetky komentáriky. Keďže je tu vyjadrený názor, že som to tu dala pre to, aby ste ma chválili, môj úmysel bol jednoznačne taký, aby som zistila, kde bola chyba, ke´d sa mi nedarilo a aby sa z toho poučili aj ostatní. Rátala som s tým, že pri komentároch mi napíšete vaše skúsenosti s čokotransferom, prípadne čokoládovou polevou od Gabiky. V komentároch síce odpovede nie sú, no dobrí ľudia mi ich poslali mailom, tak sa s Vami o ne delím, aby ste sa poučili aj vy, pre prípad, že budete chcieť postupovať podobne.
Čokotransfer - ak ho budete chcieť použiť, tak nikdy nelejte horúcu čokoládu priamo z hrnca, nechajte ju odstáť, ale zas tak, aby sa dala rozotierať, liať. Používajte kvalitnú várovú/horkú/ čokoládu, do ktorej dáte max. rozpustiť Ceru. Ja som použila tú čokoládovú polevu od Gabiky a tam bol kameň úrazu. Vzor na transferi sa mi celý poposúval. Treba ho nechať zaschnúť ,ale zas tak ,aby ste dokázali odstrihnúť pásy, ktoré majú ísť na tortu a pritom transfer nepoškodili. Mne sa to nepodarilo, treba asi skúšať ďalej a nevzdávať sa. Transfer nie je taký jednoduchý ako sa môže zdať. Ďalej som na túto čokoládovú polevu dala zospodu navlhčené číselká z Pasty Damy, tiež nerobte, po noci sa hmota začala topiť a pod číselkami bola doslova voda. Jednoducho tam ozdoby len položte. Takisto aj máte ozdoby, ktoré chcete poprášiť perleťou na čokoládovej torte, radšej tak nerobte. Zlatý prášok sa dostal na čokoládu, ktorá potom vyzerá ako špinavá. Ozdoby si poprášte niekde bokom a potom dajte na tortu. Som z toho trošku smutná, že si niekto myslí, že som to tu dala pre chválu, ale bohužiaľ som človek dosť puntičkársky a ak je práca odvedená na 50%, tak to podľa mňa nie je výsledok na tlieskanie. Bohužiaľ som raz taká a to je môj názor, ten názov teda preto, lebo naozaj má naživo od pre mňa peknej torty ďaleko.
Dúfam, že týmito radami pomôžem aspoň niekomu, aby tortu nedovŕzal (L) (F)
ODPOVEDAŤ
Janette M. (Zinka16) ID 75844 (23.3.2010, 14:17)
Tak ja, kým som začala čítať všetky komentáriky, som si presne pomyslela, že ti musím napísať moju skúsenosť. Hádam robíme niekde chybu, lebo Gabika by sem nedala niečo, čo nemá overené. :^) Ja mám pred čokopolevami veeeeeeeeeľký rešpekt a strašne som sa tešila, keď som našla ten jej recept, no ale s výsledkom by som sa tu určite nemohla chváliť :-@. Vôbec mi nestuhla, celý koláč som pokazila. :-| :´(
P.S. (^) je (clamp) (Y) (clamp) (Y) a úplne chápem, prečo nie si spokojná aj keď tie chyby vidíš len ty (L)
ODPOVEDAŤ
Jarmila M. (Jarmila50) ID 61703 (upravené 19.3.2010, 11:31)
Lucka, ja si dovolím ešte jeden komentár, je to tak ako povedala Lucka B. Hlavne, že je chuťovo dobrá, ale viem Ťa pochopiť aj ja sa hnevám (6) , keď mi niečo nevyjde aj dnes som nemala svoj deň, nabudúce to bude s tým čokotransferom lepšie (flower), držím palce (hello)
ODPOVEDAŤ
Marcela D. (macazvk) ID 87957 (19.3.2010, 8:33)
(hello) (hello)Lucka veľmi ma potešila tvoja rada ako na čokotransfer.Veľmi sa mi páčia rôzne vzory,ale tiež som si nijako nevedla predstaviť ako sa s tým robí.Ak by si bola taká zlatá,dala by si to ako radu do receptov na (^) (^) (^) (^)?Určite by to potešilo aj iné amatérske cukrárky.Robíš ináč (Y) (Y) (Y) (^) (^) (^) a toto si mala asi fakt len véééľmi blbý deň.nabudúce zas už budeš vo svojej koži a spod rúk ti vyjde zas niečo nádherné (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Lucia H. (Luc2) ID 5741, mimibazar.sk/luc2 (19.3.2010, 8:36)
Marcelka, ďakujem (L) Zostal mi ešte pásik transferu, tak keď budem mať cez víkend čas, tak na kúsku ukážem a nafotím (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
melania l. (lararuby) ID 130989 (19.3.2010, 6:44)
Prepáč,Lucka,ale mne to pripadá skôr ako:chváľte ma.Ja si myslím,že to nie je stránka profesionálov -cukrárov,pekárov,ale normálnych ľudí,ktorí radi varia a pečú alebo sa tu chcú naučiť niečo nové. *-) *-) (L)
ODPOVEDAŤ
Lucia H. (Luc2) ID 5741, mimibazar.sk/luc2 (19.3.2010, 8:07)
Milá Melánka, to si vôbec netrafila nôtu. NEmám k tomu čo napísať a kto ma pozná, tak vie, že som to tu nedala s tým úmyslom. (hello)
PS: Vec vkusu, to čo sa jednému zdá nádherné, môže byť pre mňa odstrašujúce. Jediné, čo sa mi na tejto torte osobne páči sú asi kvety.
ODPOVEDAŤ
melania l. (lararuby) ID 130989 (19.3.2010, 10:20)
Lucka,som aká som,ja vždy poviem,čo si myslím,ak je treba,tak sa človeka aj zastanem,týmto som ťa nechcela ani uraziť,ak si to brala tak,sorry.Tortičku máš podľa mňa krásnu,aj veľa ostatných,ja by som ich nevedela tak spraviť.Vieš,možno to beriem podľa seba,ja sa nerada sťažujem,radšej si zo seba vystrelím,ale,pravdaže,každý sme iný. (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Lucia H. (Luc2) ID 5741, mimibazar.sk/luc2 (19.3.2010, 10:28)
Nieže urazila, len ma mrzí, že popri všetkých receptov, ktoré tu mám či už s postupom alebo pre inšpiráciu sem dám jediný, kde napíšem, že sa mi od rána nedarilo a hneď sa toho niekto chytí akože chcem aby ste ma chválili. Ok, beriem, že je to Tvoj názor, ktorý si môžeš vyjadriť. Keby to bola torta pre moju spotrebu, tak by som sa nad tým ani nezamýšľala, ale keďže je to torta na objednávku, tak má podľa mňa vyzerať tak, aby som s ňou bola spokojná aj ja, čo teda vonkoncom nie som. Ale už to nebudem rozoberať. Ahoj (hello)
ODPOVEDAŤ
Silvia S. (silwik) ID 21018, mimibazar.sk/silwusa (19.3.2010, 8:27)
Presne ako píše Lucka.... jej sa nedarilo a tak nám to napísala ....je to také hrozné,že sa chcela trošku posťažovať???? *-) *-) *-) v jej očiach to nie je ono ... tak to napísala ... nechcem tu robiť sudcu,ale Lucka si aspoň dá tú námahu a vloží ku každej torte aj fotku.... (P) (P) (P) ...a to ako to posúdia iní na tej fotke je len na nich... no,fakt si ,Melánia, teraz vedľa....naozaj tu nešlo o to....chváľte ma... +o( +o( +o( .... ale chcem to nedarenie dostať von.... no toto vie pochopiť len ten,kto s tým robí.... takže už sa nevyjadrujem.... (zip) (zip) (zip)
ODPOVEDAŤ
melania l. (lararuby) ID 130989 (19.3.2010, 10:25)
Silvia,máš pravdu,nerobím to,takže som videla len peknú,nie nepodarenú tortu.A na margo vkladania fotiek,jednoducho sa mi to nedarí vložiť,s tým zatiaľ nič nenarobím,takže tiež nevieš,prečo nevkladám,ale súdiš *-) (F) (F) (hello)
ODPOVEDAŤ
Jarmila M. (Jarmila50) ID 61703 (19.3.2010, 6:22)
Lucka, nejako to s tou skromnosťou preháňaš :-$ alebo mi treba nové okuliare *-). Neviem, ako by vyzerala moja, ale Tvoja je predsa nádherná (Y) (Y) (Y). Ja som piekla lej jednu v živote aj to bolo už veľmi dávno ,-). Ozdobou boli sviečky, krém a oriešky, vtedy sa robili len také. Možno, raz vyskúšam aj ja takéto niečo, ale nie som si istá (smich).
ODPOVEDAŤ
kristína s. (nigina) ID 32120 (19.3.2010, 0:40)
Vôbec to nechápem *-) Torta na obrázku je prekrásna, úplná nádhera. Tak tá nepodarená je voľakde v koši, alebo čo? tie kvety sú umelé ozdoby? prepáč, že tu mudrujem, ja sa v tom moc nevyznám...zaujal ma názov, že nočná mora... a potom krásna torta...obrázok. Také protikladné to bolo, tak som sa nad tým pozastavila. No a hovorím, čo si myslím, Ak si tú tortu ty urobila, tak nefrfli ,-) lebo nemáš dôvod. Nemohla byť krajšia (clamp) (clamp) (clamp) (Y) (Y) (Y) (hello)
ODPOVEDAŤ
Gabriela D. (rebierko07) ID 56069 (18.3.2010, 23:46)
Lucka, je krasna, keby si nedala ten komentar, ani by ma nenapadlo, ze sa ti nedarilo.inak, ja som sa tiez nedavno trapila s touto polevou,akosi mi rychlo tuhla, inak chuti vynikajuco, (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
LUBICA D. (kozliatko) ID 94049 (18.3.2010, 23:07)
milucka a urcite velmi dobra (F)
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (18.3.2010, 22:59)
Lucka, ved ziadne nedostaky nie je vidiet. Nahodou je (^) velmi pekna. Keby som ja dokazala vytvorit takuto nadheru, tak skacem od radosti minimalne 2 m. Perfektne si to zvladla (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Dasa K. (DasaKrup) ID 125749 (18.3.2010, 21:58)
naaaaaaahodou je torticka krasna... (Y) (clamp) (F)...ja viem, ze to vie nastvat, ked ma clovek nejaku predstavu a nedari sa... :^)..viem, o com hovorim....ale naozaj vyzera krasne....a kvietky s tym pozlatenym su prekrasne...takze hlavu hore a hor sa do dalsieho skusania... :-) (L)
ODPOVEDAŤ
Jana K. (januscha23) ID 104163 (18.3.2010, 21:23)
*-) *-) *-) Lucka, neviem co sa Ti na (^) nepozdava? A preco taky nazov ? Ved
je to uzasna klasika. pevne verim, ze nie je posledna!!! (F) (F) (F) (F) (F) tie su prekrasne.U mna je na 1******** (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (L) (hello)
ODPOVEDAŤ
Bozena K. (manomama) ID 100387 (18.3.2010, 20:23)
Lucka maš ju peknu a netrap sa ,hlavne že chutila
ODPOVEDAŤ
Silvia S. (silwik) ID 21018, mimibazar.sk/silwusa (18.3.2010, 19:29)
moje utrápené (kocka) (kocka) (kocka)...viem ako to je,keď si niečo predstavuješ a nie a nie tak ako chceš (6) (6) (6) ...ja mám čokotransfer kúpenýasi 3 mesiace,ale presne ako ty....len v nutných prípadoch použijem ,-) ,-) ,-) alebo nepoužijem....moja nočná mora bol ten tank-tiež bola čokoládová poleva a ešte tá téma...tank..... 8-| 8-| 8-| ... ale peknučká je, neboj (Y) (Y) (Y) zvládla si to aj tak (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Ivana Č. (likerik) ID 39884 (18.3.2010, 18:03)
naozaj je nadherna (Y). A aku perlet kupujes? Ak sa mozem opytat?!
ODPOVEDAŤ
Lucia H. (Luc2) ID 5741, mimibazar.sk/luc2 (18.3.2010, 18:30)
Ivanka, toto je zlatá perleť od Wiltonu. Mám ju z USA ,ale myslím,že aj tu by mohla byť v ponuke. (L)
ODPOVEDAŤ
Ivana Č. (likerik) ID 39884 (20.3.2010, 21:14)
dakujem za info, ale do USA sa tento tyzden nechystam ,-). SI naozaj vééééééélmi sikovna (D)
ODPOVEDAŤ
Lucia H. (Luc2) ID 5741, mimibazar.sk/luc2 (20.3.2010, 22:00)
,-) ,-) zlatá, ja tam tiež nechodím každý deň (smich), to som dostala ako darček, ale mohli by ju mať aj tu a inak na peceniehrou sú pekné zlaté perlete, tam si určite vyberieš (L)
ODPOVEDAŤ
Marta K. (supermarta) ID 62155, mimibazar.sk/supermarta (18.3.2010, 17:58)
Lucka, aj napriek vsetkemu co ste popisali je velmi pekna (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Lucia H. (Luc2) ID 5741, mimibazar.sk/luc2 (18.3.2010, 18:30)
ďakujem Marti, no predstavovala som si ju omnoho krajšie (H) (L)
ODPOVEDAŤ
Marta K. (supermarta) ID 62155, mimibazar.sk/supermarta (18.3.2010, 18:54)
Apropo Lucka, poslala som dnes tie kostice.Dufam,ze pridu v poriadku. (G) (G)
ODPOVEDAŤ
Zuzana K. (1022zuzana) ID 140450 (18.3.2010, 17:52)
*-) *-) *-) ja neviem, čo sa ti na tej (^) nepozdáva, veď je perfektná (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Lucia H. (Luc2) ID 5741, mimibazar.sk/luc2 (18.3.2010, 18:30)
Joj Zuzanka, veľa vecí ,-)
ODPOVEDAŤ
Celkom: 38 (zobrazuje sa 1-20)1, 2 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu