
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BRAVČOVÉ MÄSO |
melania l. (lararuby) ID 130989 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) BRAVCOVE NA SPOSOB MUCKALICE_PIKANT*****[ recept č. 24708 zo dňa 17.3.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY Bravčové karé alebo stehno,olej,paradajkový pretlak,cibuľa,soľ,mleté čierne korenie,chilli papričky,voda POSTUP PRÍPRAVY Bravčovinku pokrájame na rezance a na oleji poriadne orestujeme zo všetkých svetových strán.Môžeme pridať aj červenú papriku,osolíme,okoreníme.Na druhej panvici to isté zopakujeme s cibuľou(nešetríme),ktorú sme pokrájali na drobno.Na zlatistú cibuľu dáme pretlak,taký väčší,a ešte trocha miešame na platni.Pretlak akoby karamelizoval.Zmiešame obidve zložky,podlejeme vriacou vodou a prikryté dusíme.Občas premiešame,aby sa neprichytilo.Trvá to asi 15-20 minút,odkryjeme,vhodíme chilli papričky nasekané na jemno-podľa chute.Sdelanoje. Sťavy nemá byť veľa,má byť zredukovaná,nie je to polievka. Podávame s friškým chlebíkom,aj ako predjedlo alebo chuťovku pre návštevu. DOBRU CHUT |