končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Ivana Š. (ivusik) ID 886 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) Zapekané kura so syrom a šľahačkou[ recept č. 24609 zo dňa 14.3.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY Tento recept je rýchlovka a u nás mňam mňam. Potrebujeme kurča alebo kuracie stehná alebo najlepšie vykostené kuracie stehná s kožou, na kolieska nakrájané surové zemiaky - ja ich krájam v robote, šľahačková smotana, 30dg nastrúhaného syra. POSTUP PRÍPRAVY Šľahačku zmiešame s postrúhaným syrom a asi jednu tretinu odložíme bokom. Pokrájané zemiaky zmiešame s väčšou časťou syrovo šľahačkovej zmesi, primerane osolíme a dáme na mierne vymastený pekáč. Na to poukladáme osolené kurča kožou navrch a na každý kúsok rozdelíme odloženú šľahačku so syrom. Šupneme do rúry a upečieme kým nám všetko pekne nezružovie. Je to bašta, Dobrú chuť. Fotopostup nahodím niekedy nabudúce. |