Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
Ivana S. (stalida) ID 38495 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)
Zadok 2
[ recept č. 24547 zo dňa 12.3.2010 ] PRO INSPIRACI
POTREBNÉ PRÍSADY
4,3 kg
POSTUP PRÍPRAVY
x
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
![]()
x
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
 | Iveta G. (pru) ID 60053, mimibazar.sk/pru (11.4.2010, 10:45) |
Tá pasta dama top je odkiaľ, dobre sa s ňou robí? Inak ten vzor na na vrecká som chcela pozrieť ale už nie je na tej stránke. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | melania l. (lararuby) ID 130989 (18.3.2010, 7:35) |
Pekný,a mimochodom,tie3,4 kg mal zadok-taký by som chcela mať-alebo torta? pekná  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Iveta G. (pru) ID 60053, mimibazar.sk/pru (16.3.2010, 9:52) |
ešte raz poprosím ako sa robí punčová zmes, ešte som to nerobila a cez víkend sa chystám na tortu a bude treba ju dotvarovať. A ešte by ma zaujímalo akú poťahovú hmotu používate? ďakujem pekne |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Ivana S. (stalida) ID 38495, mimibazar.sk/stalida (18.3.2010, 0:10) |
Ivetka, konkretne v tomto pripade som pouzila RDI (telo) a Pasta Dama Top (nohavice). Punc. zmes je zmes odrezkov z korpusu, kusok kremu -to ani nemusi byt, ale podla mna je to potom chutnejsie, dzem, sirup, potr. aroma podla chuti-vymiesat na hladku zmes. Niekto pridava aj hrozienka alebo oriesky, ale pozor, treba to potom poriadne vymixovat, aby to nerobilo sarapatu s pot. hmotou.Touto hmotou sa potom dotvarovava torta do pozadovaneho tvaru. Dufam, ze som Vam kusok pomohla  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Dada F. (džamka) ID 18807, mimibazar.sk/dzamka (15.3.2010, 12:37) |
fíha, no to by bol darček pre mužíka k narodkám , len ja to nemám šancu spraviť...tak budeme len ticho obdivovať a slinky prehĺtať  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Iveta G. (pru) ID 60053, mimibazar.sk/pru (15.3.2010, 12:33) |
prosím ťa a náhodou recept na punčovinu nemôžeš sem hodiť? akú poťahovú hmotu používaš?ďakujem |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Irena W. (irmuska) ID 105511 (15.3.2010, 12:26) |
super  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Iveta G. (pru) ID 60053, mimibazar.sk/pru (14.3.2010, 20:05) |
krásna, čím je vypchatý alebo dotvarovaný ten zadoček? ď |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Ivana S. (stalida) ID 38495, mimibazar.sk/stalida (14.3.2010, 22:29) |
dotvarovany je puncovinou, inak korpusy su z formy srdce  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Andrea F. (andrejaf) ID 37126 (13.3.2010, 19:56) |
uuuzasna  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Adriana S. (adrika280) ID 34442 (13.3.2010, 9:19) |
Aky sexi, vkusny zadocek  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Andrea L. (akja73) ID 88084 (13.3.2010, 7:48) |
NOOO to je DOKONALOSŤ supeeer  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Michal L. (MIHAELKO) ID 124102 (12.3.2010, 23:22) |
Ivanka, prosim ako robis to cipkovanie na kapsach? A to strapkanie si asi tiez nestrihala rucne vsak? Prosim, prosim prosim podel sa o svoje tajomvsto  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Ivana S. (stalida) ID 38495, mimibazar.sk/stalida (13.3.2010, 7:39) |
Dakujem pekne, na vreckach je otlaceny patchworkovy vzor z tejto sady: http://www.peceniehrou.sk/index.php?main_page=product_info&products_id=738 a strapce som robila obycajnym ostrym nozom  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Eva N. (leskot) ID 98318 (12.3.2010, 22:41) |
Tie kraťasy sú fakt úžasné - veľmi, veľmi dobre vypracované  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Denisa Z. (NIKUSCHKA) ID 53560 (12.3.2010, 22:22) |
osobne taketo torty moc nemusim, ale tato je mimoriadne vkusna a naozaj pekna paci sa mi  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Zuzana K. (1022zuzana) ID 140450 (12.3.2010, 21:48) |
perfektná  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |