
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
ČO DOM DAL |
gabika p. (gabikapl) ID 27682 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Koložvárska kapusta z toho, čo zostalo[ recept č. 24523 zo dňa 12.3.2010 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY dusená kapusta a pečené mäso z nedeľného obeda, uvarená ryža, kečup, horčica, párok, smotana, soľ, trocha hovädzieho vývaru /stačí z bujónu/, mletá paprika, petržlenová vňať POSTUP PRÍPRAVY Zostala mi udusená kapusta a pečené masko, tak som to trocha skombinovala. do menšieho pekáča som dala naspodok polovicu kapusty, na to polovicu ryže. Pečené mäsko som nakrájala na drobné kúsočky do misky, pridala som trocha kečupu , horčice a zaliala vývarom. Toto som potom dala na ryžu. Pre chuť som pokrájala ešte jeden párok. No a na to išla druháv vrstva ryže a zbytok kapusty i s vodou. Trocha som poprášila mletou paprikou, soľ a pokvapkala kečupom. A nakoniec som zaliala smotanou. Na to všetko som dala trocha petržlenovej vňate. A dala na pol hodinku zapiecť do rúry. Bol to veľmi rýchly obed . |