
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
MÚČNIKY, POHÁRE |
Iveta D. (Ivetka_D) ID 30924 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Krémeš ovocný[ recept č. 24483 zo dňa 11.3.2010 ] PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Potrebujeme: 500 g lístkového cesta, 1,5 l mlieka, 4 balíčky zlatého klasu, 2 balíčky vanilkového cukru, 8 lyžíc kryštáľového cukru, 120 g okrúhlych piškót, 70 g mrazených černíc, 150 g mrazených ríbezlí ( keď nemáme, nahradíme čerstvým ovocím ) POSTUP PRÍPRAVY Lístkové cesto rozdelíme na 2 časti, vyvaľkáme a jednu časť cesta uložíme na vymastený plech. Z mlieka, Zlatého klasu, vanilkového a kryštálového cukru uvaríme puding. Polovicu pudingu rozotrieme na cesto a posypeme zmesou ovocia ( iba polovicu použijeme ). Na ovocie poukladáme piškóty a zalejeme druhou časťou pudingu, posypeme zostávajúcim ovocím a prikryjeme druhou časťou rozvaľkaného cesta. Vidličkou poprepichujeme a dáme piecť. Hotový krémeš posypeme práškovým cukrom. |