. .. .. .. .. .. .
. .

Francúzske zemiaky po slovensky (fazuľové) - RECEPT 2447

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

ID 22192 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)


Francúzske zemiaky po slovensky (fazuľové)


[ recept č. 2447 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

zemiaky, uvarená fazuľa aj s vodou, v ktorej sa varila, žampióny, tvrdý syr

POSTUP PRÍPRAVY

Tento receptík ani neviem od koho mám, ale nám to doma veľmi chutí. Dokonca aj manželovi, ktorý je viac mäsožravý :-)).
Takže robím to takto: zemiaky si uvarím v šupke, potom ich pokrájam na kolieska. Fazuľu uvarím v osolenej vode skoro do mäkka. Zapekaciu misu vymastím (je úplne jedno čím) a ukladám vrstvu zemiakov, vrstvu fazule, žampióny, nastrúhaný tvrdý syr a opäť vrstvu zemiačkov. Zalejem to vodou z uvarenej fazule, prikryjem a dám zapiecť. Samozrejme je potrebné dochutiť podľa seba. Je to mňam... dobrú chuť!!!!
<< Rychly hubovy gulas | Francúzske zemiaky po slovensky (fazuľové) | SPENATOVE HALUSKY SO SYROVOU OMACKOU - FANTASTICKEEEEEEEEEE .-)) >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu