
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
ZAVÁRANINY |
Slavka H. (Archaa) ID 84161 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KIBASA-KIwi-BAnanovo-SAmpanska marmelada ako chutovecka na obmenu.[ recept č. 24415 zo dňa 9.3.2010 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 2 väcsie banany* 4 kiwi* 1 pomaranc* 1 citron* 200ml sampanskeho(alebo cele picollo sekt)* 350g zelirovacieho cukru 2:1 POSTUP PRÍPRAVY Banany a kiwi nakrajame do misky,pridame vytlacenu stavu z pomaranca , z citrona a sampanske alebo picollo sekt(mala flasticka 200ml).Dokladne premiesame a pridame zelirovaci cukor a dalej miesame.Ja som pripravovala v pekarnicke preto som celu zmes supla do nej a zapla program na marmeladu.Kto nema vari za staleho miesania v hrnci ako obvyklu marmeladu.Potom zmes mixerom rozmixujeme,ak sa nam zda riedke pridame lyzicku kyseliny citronovej a plnime ciste zavaracie flasticky-pohare a dobre uzatvorime,Ja vzdy sterilizujem este 15min.Z tohto mnozstva vyjdu 4 stredne mensie zavaracie pohare (ako napr od tatarky). |
![]() | veronika r. (venora) ID 67574 (4.8.2010, 17:30) |
Slávka tak toto sme dnes urobili, lebo stále čakáme na slivečky ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ďakujeme a dúfam že nám tu ešte nejaké špecialitky prihodíš ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Slavka H. (Archaa) ID 84161 (4.8.2010, 18:02) |
Verinikaaaaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Iveta S. (yvett) ID 11052 (9.3.2010, 19:54) |
mám rada takéto všelijaké zaváračkové receptíky, takže už je recept odložený ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Slavka H. (Archaa) ID 84161 (9.3.2010, 19:55) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Darina B. (danda3) ID 104195 (9.3.2010, 17:33) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Slavka H. (Archaa) ID 84161 (9.3.2010, 17:35) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | melania l. (lararuby) ID 130989 (9.3.2010, 17:17) |
Musí byť šampanské alebo stačí aj šumivé ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Slavka H. (Archaa) ID 84161 (9.3.2010, 17:22) |
![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Eva K. (evekei) ID 31604 (9.3.2010, 17:11) |
Fííha Slávka - veľmi pozoruhodný receptík ako názov ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Slavka H. (Archaa) ID 84161 (9.3.2010, 17:12) |
tak chuti to bajecne evka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Anna J. (Aldo) ID 47989, mimibazar.sk/aldo (9.3.2010, 14:20) |
no,troška som sa zľakla, keĎ som začala čítať KIBASA, pretože po maďasky tie prvé 4 písmená tvoria začiatok slova vyj.....em, som nevedela, čo z toho bude, hneď sa mi potom uľavilo ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Slavka H. (Archaa) ID 84161 (9.3.2010, 14:34) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |