. .. .. .. .. .. .
. .

Moja bublanina s malinami, rýchla a výborná - RECEPT 24365

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 132815 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)


Moja bublanina s malinami, rýchla a výborná


[ recept č. 24365 zo dňa  ]
PRO INSPIRACI


Moja bublanina s malinami, rýchla a výborná


POTREBNÉ PRÍSADY

3 vajcia.......1,5 salky pr.cukru......2 salky polohr.muky........prasok do peciva.......3lyzice najemno nasekanych mandli alebo vlasskych orechov /pre chut, ale nemusi byt/.......lyzica oleja.......cca 1salka mlieka......moze sa pridat nastruhana citronova kora

POSTUP PRÍPRAVY

Pripravu som mala hotovu za ani nie 15 minut
- zltka oddelime od bielkov. Do zltkov pridame salku /vacsiu/ pras.cukru, prasok do peciva vymiesame dopenista mixerom. Postupne pridavame polohrubu muku-2 vacsie salky a najemno nasekane orechy, pre chut, plus citronovu koru, lyzicu oleja. Cesto bude hutne, tak pridame asi jednu, jednu a pol salky mlieka.
- ruru si predhrejeme na cca 170-175 stupnov, nie viac.
- bielka vyslahame dotuha, tesne pred dokoncenim slahania pridame zvysnu polovicu salky prask.cukru a dokoncime slahanie.
- sneh z bielkov so zvysnym pras.cukrom pridame opatrne a pomaly vareskou alebo lyzicou do hmoty, parkrat premiesame, cesto by malo byt nadychane a malo by sa dat bez problemov vyliat na maslom potrety a mukou vysypany vyssi plech.
- na povrch cesta poukladame ovocie, najepsie drobne, ako su maliny, jahody, ribezle, cernice, mozu byt cerstve, zavarane, zamrazene, co prave mate poruke. Cesto nenechavame prilis dlho vo forme stat aby
bol kolacik pekne nadychany tak ho hned po nasypani ovocia supneme do rury.
- Zvyknem piect najprv odspodu, potom zapnem celoplosne pecenie. Bublaninu peciem asi 1 hodinku, kym nie je povrch hnedkasty, vyskusam drevennou ihlou ci je bublanina hotova. Necham ju este chvilu v otvorenej rure. Az ked vychladne, posypem prask.cukrom...
Je vyborna, rychla a lacna,.... dobru chut :-))
<< Margot tvarohová torta | Moja bublanina s malinami, rýchla a výborná | Tvarohovo vajíčková. >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Anna K. (klaymanova) ID 50952 (13.3.2010, 19:40)
zuzanka bublaninka zožala uspech akurat dokončena a uz aj ochutnana dakujeeeeeeeeeeeeeeeem (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Katarína B. (katka 777) ID 129764 (8.3.2010, 16:24)
milujeme ovocné koláčiky,mňam (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu