končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
CUKROVINKY |
Ivana Č. (likerik) ID 39884 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 23 návštěvníkov) Francuzsky kremes[ recept č. 24339 zo dňa 7.3.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY Listkove cesto. 3 zlate klasy, 3PL cukru, 2 vanilkove cukre,7 dcl mlieka, 5 zltkov, 5 bielkov a 5 PL cukru, 2-3 slahacky, varova cokolada POSTUP PRÍPRAVY Listkove cesto rozdelit na 2 casti a upiect dva platy na plechu, ktory sme pred tym potreli vodou. Upecieme v horucej rure. Uvarime si krem: 7 dcl mlieka, 3 zlate klasy, 3 PL cukru, 5 zltkou a 2 vanil. cukre, uvarime hustu kasu. Z 5 bielkov a 5 PL cukru vyslahat sneh, ktory hned vmiesame do horucej kase. Masu natrieme na jeden z platov, dalsiu vrstvu dame vyslahane slahac. smotany. Rozpustenu var. cokoladu natrieme na 2 plat a nechame stuhnut. po stuhnuti ja si tento plat hned krajam na pozadovane kocky, aby sa pri krajani navytlacala slahacka OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI mlieko, zlate klasy, vanil. cukor vyslahany sneh primiesat slahacky v mojom pripade 3 a mne chuti s vanilkovym cukrom. Na kazdu slah. jeden vanilkovy natierame, natierame rozpustime vo vodnom kupeli varovu cokoladu druhy plat natrieme cokoladou, nechame stuhnut. Potom nakrajame na pozadovane kocky a ukladame na slahacku. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
NINA R. (ARABSKY KON) ID 102653 (19.10.2011, 9:18) |
Prave skusam. |
ODPOVEDAŤ |
Ivana Č. (likerik) ID 39884 (24.10.2011, 23:18) | ||
no ako? aj sa podaril??? | ||
ODPOVEDAŤ |
Gabriela T. (nogate) ID 22107 (7.3.2010, 21:28) | |
Aj my tak robievame | |
ODPOVEDAŤ |