. .. .. .. .. .. .
. .

Štefanova krtkova torta - RECEPT 24306

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

TORTY

ID 48300 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)


Štefanova krtkova torta


[ recept č. 24306 zo dňa  ]


Štefanova krtkova torta


POTREBNÉ PRÍSADY

veľa snahy, úsilia, dobrej nálady a chuť urobiť niečo nezvyčajné pre detičky čakajúce na odmenu v pretekoch, v divočine do ktorej si musíte všetko vyniesť "po svojich" a rozmyslíte si 2x čo si vziať so sebou a čo nie, aby ste prežili týždeň plný pohodovej lyžovačky v horskej chate kde líšky dávajú dobrú noc, na okolí žiaden obchod a technika na ktorú sme zvyknutí nedostupná

POSTUP PRÍPRAVY

- týmto receptíkom na prípravu krtkovej torty by som chcela prejaviť skutočný oddiv jednému úžasnému človeku, ktorý ju sám vlasnoručne urobil, upiekol, vyzdobil a daroval všetkým detičkám /a bolo ich hodne/ na horskej chate na Chlebe. A s jeho dovolením uverejňujem jej prípravu - skutočne obdivuhodné ......

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

- dolu nám ešte na kúsok pomožu zázračné autíčka s odvozom /po snehu ešte ani chýru ani slychu/
no a tu ho máme ... aj so svojim kráásnym psíkom Maxom , ktorý nám tiež robil spoločnosť a plnil funkciu - "čo zostalo, to zbodnem"
- no a keď sa už ďalej nedá ... lebo sniežik pribudol hodne a aj autíčkam vyvrie voda v chladiči od námahy, treba vziať vaky na plecia a pekne vyniesť hore .... a poviem Vám, nie je to žiadna sranda :)
- takže najskor si to pekne musíte všetko vyniesť po svojich do chatičky .... len tak mimochodom moj vak bez lyžiarskej výstroje vážil 21 kg....
no a tu ju máme ... ešte v krabicovom stave .. nevadí, že je potrhaná, dokrčená, hlavne, že návod na použitie zostal zachovaný a nič sa z nej nevytratilo
- prvá príprava ... neexistuje žiadna postupnosť vymiešavania /že vajíčka s cukrom a pod/ .. treba všetko pacnúť dokopy a miešať spolu ostošesť .... hlavne všímajte tie celé vajíčka i so škrupinkami :)))) .. tie sa potom samozrejme vybrali /a my sme museli byť ticho psssst a nekecať do toho, ako sa to robí :)))
pomocný vymiešavač Palino, lebo všetko pekne ručne treba vymiešať- lebo inak sa nedalo ...... / a Štefanovi už odpadávala ruka
- ďalší pomocný miešač /moj manžel ... ktorý musí sem tam dostať po prstoch, aby to surové nejedol a ostalo i pre deti :)
- vymiešané vylejeme do tortovej formy
- pacneme do takejto staručkej rúry ... o teplote akú má - netušíme .. a snažíme sa upiecť :)
a upečený korpus ... prosím pekne nevyzerá na 100%, ale je fakt super a v tej staručkej rúre o ktorej nikto netuší či to vlastne upečie ... až neuveriteľné, že sa to takto krásne vydarilo
príprava šľahačky ... keďže žiadna technika, stačí ten strunkový šľahač .. a šľahať do mŕtva
- na korpuse zatiaľ vydlabeme vnútro, uložíme banány ... /a ten "materiál" okolo, typu rajčinka, pivo a pod... prosím nevšímať si :)/
- torta obsahuje 2 sáčiky, v 1 je nejaký banánový stužovač ... vymiešame a pridáme do pracne vyšľahanej šľahačky, aby náhodou neodkvecla
- postupne ten stužovač primiešame
a nezabudneme ani na 2. sáčik, ktorý obsahuje čokoládku
a navrstvíme na banány
a možeme vrstviť omrvinky
mojmu manželovi sa zatiaľ ušla miska a už ju tam rieši - ako inak, prstom :))
a dielo takmer dokonané
- pssssst ..................... niečo sem-tam ubehne a kvacne na koberec, ale on si pekne všetko očistil
aaaa hotovka ... no nie je úžasnýý ??? :)
tortička čakajúca pre detičky .... zorganizovali sa pre nich preteky na lyžiach a každé bolo odmenené .... to ste mali vidieť tú radosť v detských očiach, keď dostali takúto odmenu, síce každému sa ušiel len malinký kúsok, ale i tak je to skutočná kuriozita
a ŠTART


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Pizza v plechu | Štefanova krtkova torta | Mercedes s vozikom >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkom: 21 (zobrazuje sa 1-20)1, 2 ďalšie >>
Jana T. (Jana t) ID 46821 (26.3.2010, 17:44)
Fakt super zostava (Y) (Y) paradne som sa pobavila (^) nemas slov (flower) (flower) (flower) (flower)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (26.3.2010, 20:05)
Ďakujem Janka (L) - sú tam ozaj skvelí ľudia (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Klaudia R. (kladika) ID 65067 (10.3.2010, 20:41)
(Y) (Y) (Y) super postup (Y) (Y) (Y) na chate pod chlebom sme uz boli viackrat, je tam super :-) :-) :-) raz sme tam zazili vecer so vsetkymi zachranarmi z Fatry- bolo ich asi 30...teda to bol zazitok uzasny (kytara) (kytara) (kytara) dorana sme sa zabavali (noc)...ale takehoto kuchara sme tam nemali, boli sme bez torty (^) (^) (^) (hello) (hello) (hello)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (10.3.2010, 20:59)
Ďakujem Klaudi (L) (L) - táto chata je ešte kúúsoček nižšie pod oficiálnou chatou pod Chlebom /do oficiálky chodíme na (B) a (C) - nech aj nás niekto obslúži na momentík (candle) (pst)/ - júúj a to ste museli mať tiež super zábavičku - so záchranármi (dance) (kytara) (koule) - veru je tam úúžasne |:o) |:o) |:o) a takých kuchárov je veru málo ako je Štefan :´( (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Lucia H. (gupka) ID 9968 (7.3.2010, 18:31)
parádny receptík (clamp) (clamp) (clamp)zbožňujem chaty takéhoto typu a dobrá partia k tomu, no paráda!! A šporák nemá chybu (Y)Štefan je [A] to museli byť skvelé prázdniny (lyzar) (koule) (snehulak)nám tento rok lyžovačka nevyšla, malá ochorela (chripka)no snáď sa niečo ešte pritrafí a pôjdeme možno na víkend (lyzar)Maťka, pozdravujem (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (7.3.2010, 19:54)
Ďakujem Lucka (L) Ma tak napadlo, že ten chlap si zaslúži ozaj pochvalu a zaslúženú, lebo toto by sa hocikomu tam robiť nechcelo a už vobec nie chlapovi :-$ :-$ A ten šporáák - moje nervy :-D :-D - som od rána kričala - poďte mi tu niekto založiť oheň a drevo nanosiť ,-) ,-) ,-) , nech aspoň čaj uvarím :-D :-D Ale super bolo, krásne spomienky, skvelí ľudia okolo (Y) (Y) a to sa veľmi cení (flower) (flower) Držím palčeky Lucka, aby Vám tiež vyšlo aspoň pekný výlet, ak sa už dovolenka nepodarila (L) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Bozena M. (bombiska) ID 79911 (7.3.2010, 16:45)
Ti chlapci vedia byt aj sikovni,ked sa im chce (H) Torticka vypada super (Y) (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
Aj chlapci vypadaju super
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (7.3.2010, 19:49)
presne si to vystihla Boženka - myslím , že každý také niečo dokáže, keď sa mu chce, ale im sa obyčajne nechce alebo málokedy ,-) ,-) a spoľahnú sa na manželky +o( samozrejme česť výnimkám - do ktorej spadá i práve Štefan |:o) |:o) |:o)
ODPOVEDAŤ
Dagmar H. (dasula) ID 6034, mimibazar.sk/dasula (7.3.2010, 13:32)
(kytara) |:o) (sampus) tak Matka ver, ze doteraz som tieto "hotove" uzasy obchadzala v obchode z kilometra (candle), ale po tvojom takmer komiksovom (dance) (drink) pribehu mu dam rozhodne sancu (L) (Y) (clamp) klaniam sa pred takym uzasnym chatarom (plaz) (^) (kytara), ktorych je taaaaaak sialene malo (child12) (child12) (child12). tak nech tento posledny mohykan nevyhynie ako mamuti (D) ,-) :-D ,-) :-D ,-)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (7.3.2010, 19:47)
Dáška - neboj nie si sama (H) (H) - ja tiež nekupujem polotovary, ale na tejto dovolenke sa musím niekoľkými i ja zásobiť, lebo veľmi uľahčujú nielen varenie, ale hlavne to nesenie na chrbáte ,-) ,-) .. Si vždy vravím, že ten týždeň prežijem aj s glutamánom :-D .. Ja osobne som jedla asi 2 x v živote túto kupovanú krtkovu tortu a fajne a hlavne v takých bojových podmienkach - nemá chybu (zajic) (zajic) I keď doma si radšej upečiem svoju - ale doma je doma, nedá sa všetko vziať so sebou (Y) (Y) A už len to bolo super, že Štefan sa podujal na túto, lebo i to je obrovský extrém, tam niečo také stvoriť :-o - fakt klobúk dolu (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (7.3.2010, 11:01)
(Y) no prekrasne si to zdokumentovala. vidim,ze ste si to tam naozaj uzili ako sa patri, super partia, to je na nezaplatenie. a skvele hlavne pre deticky, budu mat na co spominat. aj napriek tej makacke, verim,ze ste si dobre oddychli, tak aktivne, v robote budes este mesiac "v hlave lyzovat", co?
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (7.3.2010, 12:57)
,-) ,-) - no vrámci možností som fotila ako sa dalo :-D :-D Ale fajne sme sa pobavili - všetci (Y) (Y) Sú tam všetko úplne skvelí ľudia a preto tam tak radi chodíme |:o) |:o) |:o) a neradi odchádzame :´( - ale aspoň zostanú krásne spomienky nielen naše, ale i pre deti určite nezabudnuteľné (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Andrea K. (Meriamon) ID 7000, mimibazar.sk/meriamon (7.3.2010, 10:40)
(Y) pripomenula si mi zimné lyžiarske tábory. Ďakujeeem za tu atmošku. (clamp) (clamp) (clamp). ,-)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (7.3.2010, 12:55)
Som rada Andrejka (Y) (Y) (L) (L) (L) Občas sa treba i odreagovať z povinností a teší ma, že sa príbeh o torte páči (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (7.3.2010, 8:17)
Matka ,super (Y) (Y) (Y) si sa musela cítit ako paparazzi a všetko presne odfotit na prvy pokus lebo druhy sa uz neopakoval ,však?? ale dovolenku vam uprimne zavidim,mate super partiu,človek sa na to teší pol roka a potom to tak rychlo ubehne... :-@ my podnikame tiez taketo chatovačky s partiou a taketo jedlo chutí najlepšie,pripravene v bojovych podmienkach s neistym vysledkom :-D juuuuj uz aby bolo leto (child1) (child1) (child1)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (7.3.2010, 12:54)
:-D :-D oooch presne, ako paparazzi - a žiaden ďalší pokus fotenia a už vobec sa nedalo hovoriť o tom, že ak by sa torta nevydarila - tak repete /neboli by ďalšie suroviny ,-) ,-)/ , tak všetko na 1x (Y) (Y) (Y) Neskutočne rýchlo prebehol ten týždeň - fakt mi je naozaj až ľúto, že možno ak sa bude dať, tak ďalšie takéto úžasné stretnutie až o rok :´( :´(
ODPOVEDAŤ
Viera U. (Vierau) ID 24587, mimibazar.sk/vierau (7.3.2010, 7:03)
Martinka, suuuuper, velmi som sa pobavila, (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) perfektný fotopostup (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y), díky, že si sa s nami o to podelila (lyzar) (lyzar) (lyzar) (^) (^) (^) (^) (lyzar) (lyzar) (lyzar) (lyzar) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (7.3.2010, 12:50)
Teší ma Vierka |:o) |:o) - trošku iný receptík - hlavne na odreagovanie sa z povinností (Y) (Y) (Y) a zároveň som chcela iba dodať, že dá sa asi všetko urobiť i v tých bojových podmienkach, keď sa chce - a nakoniec s obrovským úspechom (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) Veľmi dobre tam bolo (flower) (flower) (flower) (flower)
ODPOVEDAŤ
Darina B. (danda3) ID 104195 (6.3.2010, 22:58)
Júúj, veľmi dobre sa to čítalo, super si to napísala, aj nafotila, dobre, že si to sem dala, vitaj späť v realite ...už si mi chýbala...dobrú noc! |-) |-) |-) (L) (L) (L) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (lyzar) (lyzar) (lyzar) (lyzar) (lyzar) (zima) (zima) (zima) (zima) (zima) (snehulak) (snehulak) (snehulak) (snehulak) (snehulak)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (7.3.2010, 12:47)
Ďakujeem Darinka (Y) - mňa len tak napadlo, keď som videla ako tam usilovne študujú ten návod na použitie, že to skúsim priebežne nafotiť a tak sa i stalo, nakoniec (^) zožala obrovitánsky úspech (zajic) (zajic) (zajic) Som rada opať medzi Vami (radost) (radost) (radost) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Eva H. (Evitchka) ID 26145 (6.3.2010, 22:46)
(clamp) (clamp) (clamp) Matka, tak tato krtkova torta musela chutit uplne naj naj naj najlepsie (Y) (Y) (Y) viem si predstavit tu radost co deticky mali (dance) (dance) uzili ste si to ako sa na lyzovacku/chatovacku patri (^) (lyzar) (koule) (kytara) (hello) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (7.3.2010, 12:45)
juuj Evička a ako (zajic) (zajic) (zajic) - ani omrvinka nezostala :-$ :-$ - mali sme so sebou teda všetkého jedla i sladkostí požehnane, ale táto (^) bola skutočný unikát (Y) (Y) (Y) Bolo naozaj skvele :-) :-) Ďakujeem (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Iveta P. (narcis26) ID 42855, mimibazar.sk/narcis26 (6.3.2010, 22:20)
(Y) (lyzar) (snehulak) Martinka perfektnýýý príbeh veeeľmi dobre sa to čítalo aj ti trošku závidím ,-) :-) a tá (^) suprová takéhoto sikovného Števka by som aj ja niekedy potrebovala nedá sa požičiať ,-) ,-)a tie Vaše deťúrence museli byť naozaj milo prekvapené a tortička musela zmiznúť rýchlosťou blesku (Y) (Y) (Y) (lyzar) (snehulak) (lyzar) (snehulak) (lyzar) (snehulak) (lyzar) (snehulak) (snehulak) (radost) (radost) (radost) (radost) (radost)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (7.3.2010, 12:42)
Ďakujem Ivetka za milý komentárik (L) - každý deň tam strávený je skutočný zážitok a moje deti sa tam vždy tešia a vobec im nevadí, že podstupujú takú námahu tiež :-$ :-$ A Števko je je naozaj superský - všetky deti ho tam nesmierne obľubujú (F) (F) (F) - robil im všetko čo na očkách videl a veru po tortičke sa len zaprášilo (zajic) (zajic) (zajic)
ODPOVEDAŤ
andrea o. (hillary) ID 61659 (6.3.2010, 22:10)
No Maťka viem si úúúplne predstaviť ako sa robí dobré jedlo v bojových podmienkach ,-) o to viac obdivujem Štefana že sa na to dal (K) a výlet musel byť nááááádherný (radost) žabky mali náááádherné prázdniny (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (7.3.2010, 12:38)
- je to naozaj sranda - toľko jedla sme doniesli na tých našich chrbtoch, že sme to nakoniec ledva vládali zjesť ,-) ,-) - fakt človek si tam uvedomí strašne veľa vecí - čo bežne používame - nie je k "mání" a ani sa to nedá skĺbiť a presne o tom to je .... i to, že len varenie čaju pre všetky deti nám trvalo bežne 2 hod, kým zovrela voda :-D :-D na tom staručkom sporáku :-$ :-$ A naozaj sa tam veľmi radi vraciame každý rok, - dúfam, že o rok sa tam zídeme všetci znova (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Slavka H. (Archaa) ID 84161 (6.3.2010, 21:59)
(Y) (Y) (Y)no tak toto bol strhujuuuci pribeh na okraji konca sveta :-D :-D ,-) ,-)ale ono to ma svoje caroo :-) :-) :-)dakujem ze si sa s nami podelila o svoje krasne zazitky z lyzovacky,vitaj spät,Matka a tesim sa ze ste zivi,celi a zdravii (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (7.3.2010, 12:35)
,-) ,-) veru koniec sveta (H) (H) - ale fakt úžasný a tá torta tam skutočne navodila pre detičky neskutočnú atmošku - veľmi sa tešili (radost) (radost) Ďakujeem mooc Slávka za komentárik (L)
ODPOVEDAŤ
Monika Š. (moniqueR) ID 105322, mimibazar.sk/moniquer (6.3.2010, 21:45)
Mati, Vám tam muselo byť super krásne fantasticky rozprávkovo...proste vynikajúco!!! |:o) 8o| (lyzar) a ešte, keď sa nájde takýto šikovný človiečik, čo poteší detičky, o to viac (Y) (clamp) (L)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (6.3.2010, 21:57)
Ďakujem Monika (L)- je tam naozaj krásne - nádherné prostredie. Slovensko je naozaj úžasné svojou krásou (Y) (Y) Skutočne sa oplatí vynaložiť trošku námahy a zabojovať so svojimi vlastnými silami, lebo to stojí za to (Y) (Y) A práve preto, že existujú i takýto super ľudia ako Štefan tam radi chodíme (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Darina R. (dadulka19) ID 8655, mimibazar.sk/dadulka19 (6.3.2010, 21:23)
Maťka,tak takýto krásny takmer príbeh som tu ešte nečítala :-$.Je to krásne,milé,vtipné a dojemné zároveň (F)."Ujo Štefan"je určite super človek (Y)a tá radosť v tvári po dobre vykonanej práci (clamp).Torta bola zrejme za pár minút preč (X) (Z) |:o) |:o) |:o)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (6.3.2010, 21:52)
jeej ďakujem Darinka (L) :-$ :-$ - aj som uvažovala, či to zverejním, ale keď Štefan súhlasil /bez toho by som si to nedovolila/ musela som jednoducho - naozaj obdivuhodný človiečik a nielen detičky mali radosť z tortičky, ale ten jeho úsmev na tvári je úprimný a tešil sa ako sa mu vydarila, že može potešiť deťúrence. A musím potvrdiť, že bola fakt výbornučkáááá - lebo za lyžičku sa mi ušlo, čo mi moje deti dali ochutnať (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
dada t. (cica-mica) ID 102843 (6.3.2010, 21:13)
no super.. (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (6.3.2010, 21:48)
veru áno Dadka (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (6.3.2010, 20:40)
ale pozeram,ze sa predsa len nasiel nejaky vydobitok techniky..............na jednej fotky som nasla ovladac od televizora ,-) ,-) ,-)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (6.3.2010, 20:43)
,-) ,-) och áno TV bola a dokonca nová, dokonca i DVD prehrávač :-) :-) - len tá nejak nepomože pri miešaní a pečení :-D :-D :-D
ODPOVEDAŤ
Monika M. (Michalikova) ID 76425, mimibazar.sk/michalikova (6.3.2010, 20:14)
:-o :-o :- no tak po prvé obdivujem super kuchára-cukrára SUPER TORTIČKA (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
A Maťka ty máš môj obdiv že si to vyšlapala 8-| 8-| 8-|Ja by som toto nezvládla klobúk dole!!!!!!!!!!!!! (hello) (hello) (hello) (hello) (hello)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (6.3.2010, 20:42)
- áno Monika Štefan je skvelý kuchárisko a nedalo mi to nenafotiť, stále som ho špehovala, každý krok, čo s tým robil a som rada, že mi to dovolil zverejniť (Y) (Y) (Y) No a inak tam bola sranda, tento rok sme neniesli tie batohy až tak ďaleko, autíčka veeeľmi pomohli |:o) |:o) |:o) - minulý rok sme tento náklad vliekli 2 hod na chrbáte ,-) ,-) ,-), ale dalo sa, Ďakujeem (L) (L) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Eva K. (evekei) ID 31604 (6.3.2010, 20:03)
(*) (*) (*) ujovi patrí veľká pochvala - pre detičky musela byť tortička veľkou radosťou (Y) (Y) (Y) Joj a taká chatovačka na Chlebe - to musela byť rozprávka (Y) (Y) (Y) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (6.3.2010, 20:37)
veru patrí Evička (F) (F) - a pochvalu veru dostal obrovitánsku |:o) |:o) (flower) (flower) , naozaj zaslúžene a chatovačka bola super (Y) (Y) (Y) krásne spomienky (flower) (flower) (flower)
ODPOVEDAŤ
Celkom: 21 (zobrazuje sa 1-20)1, 2 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu