končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
MLETÉ MÄSO |
Lenka K. (chrumka0203) ID 49768 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Mleté mäsko s hubami[ recept č. 24183 zo dňa 3.3.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY mleté masko - ja som mala asi pol kila, 150 g šampinonov, cibulka,staršia žemla, 2 vajíčka, bylinky, 2 kyslé smotany, asi dva deci mlieka, zemiaky POSTUP PRÍPRAVY ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI Žemľu namočíme. Očistenú cibulku najemno nakrájame, orestujeme na oleji do sklovita, pridáme nahrubo nasekané huby a chvílku podusíme. Mäso zmiešame s vyžmýkanou žemlou, 1 vajcom, hubovo-cibulkovou zmesou, 2-3- lyž. kyslej smotany, osolíme, okoreníme, zahustíme strúhankou... Z mäsovej masy vyformujeme vlhkými rukami bochníčky. Očistené zemiaky nakrájame na plátky. Niekolko plátkov rozdelíme na steaky a jemne pritlačíme. Posypeme mletou červenou paprikou a opečieme z oboch strán. Zapekaciu misu alebo pekáč vymastíme, naspodok navrstvíme nakrájané zemiaky, osolíme, posypeme kmínom, a navrch uložíme steaky zemiakovou stranou navrch Zalejeme omáčkou ktorú si pripravíme s rozmiešaním vajíčka, mlieka a kyslých smotán. Zapekáme v rúre pri 200 C. Totovo! Ja som si k tomu dala uhorkovo-paradajkový šalátik OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (3.3.2010, 18:49) | |
vyzera super | |
ODPOVEDAŤ |