
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Viola D. (violka60) ID 124062 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Grécke kura[ recept č. 24147 zo dňa 2.3.2010 ] PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 1 veľké kura, 1,5kg zemiakov, zálievka: 1vlž plnotučnej horčici, 5 vlž olivového oleja /slnečnicový/, šťava z 3 citrónov, 2 strúčiky cesnaku jemne nastrúhané,soľ a korenie čierne podľa chuti. 2-3 cibule, 2 mrkvy /nemusia byť/, 2 jablká /nemusia byť/, soľ, korenie mleté. Tymián a 10dg nastrúhaného syru. POSTUP PRÍPRAVY Očistené zemiaky pokrájame na štvťky a zalejeme zálievkou, cibuľu pokrájať na pásiky , dobre premiešať a marinovať 30min. Zatiaľ si kura rozdelíme na 6-8ks,osolíme a poukladáme na jemne olejom potretý plech, pomedzi dáme marinovanú zmes, na kolieska nakrájanú mrkvu a štvťky jabĺk /nemusia byť, ale skúste, sú výborné/. Jemne posypeme tymiánom, zakryjeme alobalom a pečieme na 200C asi 1,15 hod. Odokryjeme a posypeme syrom a dáme zapiecť, kým syr nechytí zlatú farbu. príloha: pohár červeného vína, olivy. |