končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Marta G. (Egreska) ID 53992 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) Smotanovo-bylinkové zemiaky[ recept č. 24139 zo dňa 2.3.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY šlahačkova smotana,zemiaky,tavený alebo kremový syr (ja som použila domacu bryndzu),bylinky-tymian,petrž.vnat,pažítka,cibula,tvrdy syr POSTUP PRÍPRAVY . OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI Na troške masla si orestujeme cibulku pridame kremovy syr ( alebo bryndzu) zalejeme smotanou a premiešame pridame bylinky a dochutíme korením (solit asi netreba ) nastruhame zemiaky navrstvime zemiaky do zapekacej nadoby a zalejeme .Pečieme asi hodinu zakryte alobalom.Pred dopečením posypeme struhanym syrom. upečene do chrumkava OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
Martina P. (Mata406) ID 48300 (29.5.2010, 13:56) | |
Ahoj Martuš - zemiačiky som dnes robila ako hlavný chod - úplne to stačilo, je to ozaj pekne sýte, tak iba hlávkový šalátik a potvrdzujem, že je to BOMBOVÉ a všetkým chutilo - k cibuľke som pridala ešte trošilinka slaninky ... no jednoducho to nemá chybu .. zaraďujem do jedálnička Ďakujem za receptík tu moje http://www.mimibazar.sk/rodinne_foto.php?id=702259 | |
ODPOVEDAŤ |
Eva N. (leskot) ID 98318 (14.3.2010, 13:25) | |
Martuška, dnes si ma zachránila týmto fantastickým receptom !!! Posledné zemiačiky zo zimných zásob, z ktorých som sa chystala pripraviť obed, vyzerali veľmi biedne scvrknuté, sem-tam klíčky rašili, no - chystala som sa ich aj vyhodiť potom som ale zalovila na MMB a vybrala som si tieto tvoje po dôkladnom ošúpaní zostali také kostrbaté, tak som ich pokrájala iba na také všelijaké štvrťky, do smotany som dala črievkový syr a všetko ostatné ako ty - a to bola parádna chuť môj muž zjedol naskôr všetky zemiaky a potom rozmýšľal, či si má dať mäso alebo ešte porciu zemiakov no, dal si nakoniec mäso, že zemiačiky si dá neskôr na večeru, alebo na olovrant? Toto je vynikajúci recept, zemiačiky sú naozaj chutné, šťavnaté, lahodné ........ ......... | |
ODPOVEDAŤ |
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (14.3.2010, 18:16) | |
No vidíš Evička,a ty si chcela taku škodu napachat super že si sa nechala inšpirovat,raz za čas nezaškodí trošku zmena som rada ze tvojmu chutilo | |
ODPOVEDAŤ |
Iveta S. (yvett) ID 11052 (3.3.2010, 7:46) | |
už aj odkladám receptík, veľmi ma zaujal | |
ODPOVEDAŤ |
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (3.3.2010, 7:51) | |
Budem rada ked vyskušaš, Ivetka | |
ODPOVEDAŤ |
Darina B. (danda3) ID 104195 (2.3.2010, 21:24) | |
Mňam, Martuška, tie zemiačky vyzerajú super, určite ich vyskúšam, júúúj, to musí byť mňamka... ... tie zemiačky sú surové, správne som to pochopila, však? | |
ODPOVEDAŤ |
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (3.3.2010, 7:48) | |
Ano Darinka,zemiaky su surove ale mohli by byt aj uvarene v šupke ,ak si zvyknuta tak robit .. ja davam všade surove ale nakrajane na velmi tenke platky, takze tu hodinku to zaberie tak či tak.. ale chutovo su naozaj vyborne,len nie je to príloha na kazdy den ,lebo potom by sme vyzerali ako hrochy | |
ODPOVEDAŤ |