Lenka L. (Rea666) ID 132298 |
|
Oblasť: ANGLICKO |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 13.1.2010 |
Naposledy: 30.11.2017 19:18 |
Aktualizácia: 15.1.2012 16:05 |
|
|
|
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 18 návštěvníkov)
Plnene kuracie prsia obalene v parma ham - * velmi rychle a jednoduche *
[ recept č. 24073 zo dňa 28.2.2010 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
Kuracie prsia - cele Philadelphia - natierkove maslo (ako Mana) ochutene bazalkou a bylinkami (mozme si urobit sami z neochuteneho pridanim bazalky) Parma Ham (Parmska Sunka)
POSTUP PRÍPRAVY
Kuracie prsia nakrojit v polovici, vlozit tam kopcovitu lyzicku natierkoveho masla alebo kolko zmestite ,-) a zvonku obalime platkom Parma Hamu a poprepichujeme sparatkami, aby drzalo pekne pokope. Dame do pekacika a do rury na 200 stupnov a pecieme 20-25 minut . Ja som mala nutkanie posolit kura, ale nepodlahnite, je paradne ochutene od plnky a Parma Ham. Velmi rychle a jednoduche jedlo, ale mne sa vysledok paci a myslim, ze ho oceni kazdy, kto nema vela casu na varenie. Dobru Chut ,-)
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
aj takto to vyzeralo
...
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
Janka B. (badka-b1) ID 97221 (1.10.2010, 13:00) |
výborná papanica,idem spravit ešte raz |
ODPOVEDAŤ |
Katarína P. (katarinnka) ID 69116 (5.7.2010, 11:31) |
paneboze to je dobrota, urobila som si to s tarhonou vo forme zavitku a je to uzasne. mam vdaka tebe recept na jedlo na slavnostnu prilezitost. ja som davala maslo uplne bez bazalky a aj tak to bolo skvele a ta sol tam nechyba veru vobec. |
ODPOVEDAŤ |
| | Lenka L. (Rea666) ID 132298 (7.9.2010, 20:41) |
Dakujem Kati som rada ze ti chutil aj mne sa paci... je to rychle, jednoduche a vysledok stoji za to... |
ODPOVEDAŤ |
Katarína P. (katarinnka) ID 69116 (5.7.2010, 10:33) |
prave som tento recept vyskusala a pecie sa v rure. akurat som urobila zavitky ktore som potrela tym natierkovym maslom a cele som to obalila v Schwarzwaldskej sunke, dumam nad prilohou -sedel by mi kuskus, ale asi tiez skusim cestovinovy salatik. ako to dopadne zatial neviem, ale dam potom vediet. |
ODPOVEDAŤ |
| Helena B. (hela2) ID 37749 (17.5.2010, 7:42) |
Včera som robila tento receptík. Je . Obaľovala som peknou mäsitou oravskou slaninkou a ešte som podliala troškou červeného vínka tak bolo aj trošku šťavičky |
ODPOVEDAŤ |
| | Lenka L. (Rea666) ID 132298 (24.5.2010, 22:39) |
To ma tesi ze pochutilo |
ODPOVEDAŤ |
monika w. (monnaco) ID 71003, mimibazar.sk/monnaco (12.5.2010, 13:41) |
Výborny receptík, celej rodinke veeeelmi chutilo dakujeme |
ODPOVEDAŤ |
| | Lenka L. (Rea666) ID 132298 (25.5.2010, 20:41) |
Dakujem krasne Monika Dufam ze sa este zmozem na nejaky co tu este nie je |
ODPOVEDAŤ |
| melania l. (lararuby) ID 130989 (24.3.2010, 20:54) |
robila som prsíčka,dala som oravskú,boli výborné |
ODPOVEDAŤ |
| Andrea G. (Andrea G) ID 107654, mimibazar.sk/andreagnapova (5.3.2010, 21:50) |
Môžem sa opýtať tá šunka sa dá kúpiť kdekoľvek alebo len v určitých mäsopredajňach /alebo aká iná alternatíva šunky by mohla byť? Vyzerá to tak dobre, že až Ďakujem Aďa |
ODPOVEDAŤ |
| | Lenka L. (Rea666) ID 132298 (7.3.2010, 19:53) |
Dakujem Adi, u nas to maju aj v lidli (anglicko) tak skus pozriet aj u vas. Mohlo by to byt dobre aj s nejakou masitou oravskou slaninou ked su tenucke platky. Ale myslim ze tuto taliansku by mali mat aj v tescu. |
ODPOVEDAŤ |
| Monika Š. (moniqueR) ID 105322, mimibazar.sk/moniquer (28.2.2010, 19:04) |
To musí byť lahôdka! Juj, láka z toho taniera |
ODPOVEDAŤ |
| | Lenka L. (Rea666) ID 132298 (28.2.2010, 20:36) |
Dakujem Nam to velmi chuti a pritom je to velmi rychle a nenarocne... a da sa to kombinovat s roznou prilohou... |
ODPOVEDAŤ |
| melania l. (lararuby) ID 130989 (28.2.2010, 16:46) |
Už sa zjedlo?Vyzeralo dobre a môže byť veľmi chutné. |
ODPOVEDAŤ |
| | Lenka L. (Rea666) ID 132298 (28.2.2010, 20:36) |
Dakujem no uz sa zjedlo |
ODPOVEDAŤ |