
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Iveta B. (snieško) ID 81988 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Tiramisu[ recept č. 24031 zo dňa 27.2.2010 ] PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 4 žltky, 100g kryštálového cukru, 1 vanilkový cukor, 500g mäkého tvarohu/kapucín /, 175ml silnej čiernej kávy, 2 PL mandlového likéru Amareto,podlhovasté piškoty, 2 PL kakaového prášku. POSTUP PRÍPRAVY 4 žltka šlaháme s kryštálovým a vanilkovým cukrom v nádobe, ktorú sme postavili nad hrniec s vriacou vodou.Ked je zmes svetlá a hustá a po miešaní zostáva ryha, nádobu odložíme a dáme na bok a necháme úplne vychladnúť.Zmes občas premiešame, aby sa nevytvorila kožka.Ked je žltková zmes dostatočne vychladená, pridáme do nej tvaroh a šlaháme, kým sa dokonale nespoja. Zmiešame kávu s likérom, piškoty naukladáme na dno nádoby a malou lyžičkou nakvapkáme kávu,dáme polovicu krému a rozotrieme, aby boli piškoty prikryté.Znovu dáme vrstvu piškot a navrch dáme krém a povrch uhladíme.Tiramisu dáme chladiť, najlepšie na celú noc.Tesne pred podávaním posypeme povrch dezertu kakaovým práškom. Použila som formu 18x28 cm.Prajem dobrú chuť. |
![]() | melania l. (lararuby) ID 130989 (4.3.2010, 18:36) |
aj tvoj receptík sa mi pozdáva ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Želka G. (dzaja26) ID 80145 (27.2.2010, 20:33) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tú žĺtkovú zmes poznám ![]() ![]() ![]() ![]() vyskúšam na 100pro Ivka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |