
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
MÁRIA K. (kuko) ID 4961 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Kuracie prsia na smotane s porom a syrom[ recept č. 2400 zo dňa 29.9.2007 ] POTREBNÉ PRÍSADY kuracie prsia,sol,korenie,por,smotana na varenie,smotana na slahanie,vyvar,platkovy syr POSTUP PRÍPRAVY Na panvici sprutka opecieme osolene a okorenene kuracie prsia. Poukladame ich na pekac,podlejeme vyvarom a smotanou na varenie tak,aby boli prikryte,posypeme kolieskami poru,kto ma radsej,moze dat cibulu,pekac prikryjeme a nechame podusit cca 15min. pri teplote 200°stupnoch,po uplynuti tohoto casu,pekac vyberieme,odokryjeme a nalejeme don este smotanu na slahanie a pokladieme platky syra Pekac vlozime este do rury nezakryty a dusime na 250 stupnov az syr chyti zlatavu farbu. Ako prilohu si zvolte co kto ma rad DOBRU CHUT! |