
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Martina K. (kazdula) ID 20684 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) kuracinka na nedeľu[ recept č. 2398 zo dňa 29.9.2007 ] POTREBNÉ PRÍSADY 1 kg kuracích pŕs, 3 vajíčka, 1 polievková lyžica horčice, 1 kávová lyžička sójovej a tiež worcestrovej omáčky, 1 kávová lyžička vegety, 3 strúčiky cesnaku, olej, cibuľa POSTUP PRÍPRAVY Z vajíčok, 1 polievkovej lyžice horčice, 1 kávovej lyžičky sójovej a tiež worcestrovej omáčky, 1 kávovej lyžičky vegety a 3 prelisovaných strúčikov cesnaku si pripravíme "pác" (všetko spolu vymiešame). Do pácu namáčame naporcované kuracie prsia (najlepšie je ich omočiť z jednej aj druhej strany, ukladať do misky a zvyšným pácom nakoniec zaliať) a necháme ich odstáť v chladničke (cez noc). Na oleji opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu a dusíme v nej kuracie prsia, ktoré sme predtým "nasucho" orestovali na panvici, podľa potreby podlievame vodou a dochutíme soľou či vegetou. Podávame s ryžou, hranolkami a udusenou mrazenou zeleninou. Dobrú chuť! PS: mrazenú zeleninu môžeme niekedy pre zmenu dusiť hneď od začiatku spolu s mäsom, je to tiež veľmi chutné a mäsko môže byť zas pre zmenu aj na rezne vyklepaná bravčovina :-) |