
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
POLIEVKY |
Zuzana B. (suesy) ID 138919 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Parížska cibuľová polievka[ recept č. 23881 zo dňa 22.2.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY cibuľa - podľa množstva, ktoré chceme robiť, mäsový vývar alebo mäsový bujón, bylinky - napr. bazalka, soľ, olej, mleté korenie, chlieb, syr (taký, čo sa ľahko natiera) POSTUP PRÍPRAVY Cibuľu nakrájeme na prúžky, opražíme na oleji a aj s olejom dáme do hrnca a prilejeme mäsový vývar. Ak ho nemáme, prilejeme vodu s mäsovým bujónom. Pridáme bylinky, soľ, mleté korenie, poprípade trochu cesnaku. Polievku varíme pol hodinu. Popritom nakrájame chleba a urobíme z neho hrianky. Tie potom natrieme syrom. Keď je polievka uvarená naberieme do taniera, alebo misky, potom vložíme hrianku so syrom a dáme na 30 sekúnd zohriať do mikrovlnky, aby sa syr trochu roztopil. A podávame! |