
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Karin H. (Karinka 111) ID 137976 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Zamatové kurča na červenom víne[ recept č. 23702 zo dňa 19.2.2010 ] PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY °°1 kurča°°1 cibuľa°°1 stredne veľká červená kapusta°°soľ°°cukor°°rasca°°ocot°°voda°°100ml červeného vína°°olej°°maslo°°mletá červená paprika POSTUP PRÍPRAVY - Kurča umyjeme, osušíme, pokrájame a mierne osolíme. Cibuľu očistíme, pokrájame na kolieska, kapustu na rezančeky. - Pekáč potrieme olejom, rozložíme doň cibuľu, potom kapustu. - Posypeme ju soľou, cukrom, rascou, pokvapkáme octom a všetko premiešame. - Na zmes rozložíme kúsky kurčaťa ( kožou hore ), poprášime ich paprikou, podlejeme trochou vody a dáme piecť. - Pred dokončením dáme na každú porciu mäsa kúsok masla a dopečieme. Ako prílohu dáme parené, kysnuté alebo zemiakové knedle, chlieb. |