končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Petra M. (len.petra) ID 23295 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 28 návštěvníkov) zapečené kuracie prsia so šľahačkou a syrom[ recept č. 23648 zo dňa 17.2.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY Kuracie prsia ( podľa množstva hladných krkov ) , 25 dkg tvrdého syra, 2 vajíčka, hladká múka, soľ a čierne korenie (alebo iné podľa chuti), 300-400 ml smotany na šľahanie (podľa množstva mäsa) . Ja som robila zo 6 pŕs a potrebovala som asi 350ml šľahačky POSTUP PRÍPRAVY Kuracie prsia si očistíme, umyjeme a podľa hrúbky pozdĺžne prekrojíme. Potom ich posolíme a okoreníme a obalíme v múke a vo vajíčku (ja som do vajíčka pridala červenú papriku) a potom obalíme v nastrúhanom syre a poukladáme do jénskej misy alebo na plech, zalejeme šľahačkou a zakryté pečieme 45 minút na 180-200 stupňoch, na posledných 5 minút odokryjeme. Ja som k tomu robila zemiakové pyré, ale hodili by sa aj pečené zemiačky, hranolky alebo kľudne aj ryža Je to výýýýýbornááá pochúúúťka :o) |
Lenka V. (lenka6288) ID 19357, mimibazar.sk/lenka6288 (11.3.2010, 12:41) |
Ahoj Peti, tu pochutku som robila uz dvakrat, bola velmi dobra, a navyse je rychla, jednoducha a supeeeer!!! |
ODPOVEDAŤ |
Mária P. (Mayka) ID 13577 (26.2.2010, 16:19) | |
ODPOVEDAŤ |
Katarína B. (katka 777) ID 129764 (17.2.2010, 16:43) | |
hydinu papáme pravidelne,určite vyskúšam zajtra | |
ODPOVEDAŤ |
Petra M. (len.petra) ID 23295 (18.2.2010, 9:35) | ||
prajem dobrú chuť. | ||
ODPOVEDAŤ |