končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Marcela Krištofíková (EmKa) ID 633 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Zapečený kaleráb[ recept č. 2362 zo dňa 26.9.2007 ] POTREBNÉ PRÍSADY 1 ks gigant kaleráb * kyslá smotana alebo biely jogurt 500 ml * bylinková soľ * mleté biele korenie * 3 vajíčka * petržlenová vńať * 3 trojuholníčky syra * tvrdý syr na posypanie * príloha: zemiaková kaša POSTUP PRÍPRAVY Kuk: OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI 1. Očistený kaleráb uvarte v slanej vode domäkka, 2. potom ho pokrájajte na kolieska, naukladajte do misy, 3. a prelejte omáčkou. Tú urobíte takto: 4. Do kyslej smotany alebo bieleho jogurtu (množstvo si určite sami), pridajte 5. vajíčka, soľ, 6. mleté biele korenie, syr, 7. petržlenovú vňať a dobre premiešajte. Nalejte na kaleráb a dajte zapiecť. 8. Pečte asi 25-30 minút. POdávajte so zemiakovou kašou a šalátom. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
Michaela N. (michaelanestinova) ID 233301 (11.8.2012, 20:19) | |
Keďže je zajtra nedeľa, mojej drahej polovičke budem vyprážať rezne a ja budem mať túto dobrotku, mňaaam už sa teším. Nie že by som bola vegetarián ale na svete je veľa mňamiek chutnejších ako mäso. A toto je určite jedna z nich | |
ODPOVEDAŤ |
Liana R. (liaro) ID 62105 (7.10.2010, 16:25) |
Aj my sme mali.Dobre bolo, veru dobre |
ODPOVEDAŤ |
Maja G. (mrka2) ID 29128 (24.7.2009, 14:54) | |
prave sme to dopapkali a bolo to vynikajuce! mnaaam. dakujem za receptik. | |
ODPOVEDAŤ |