
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
BRAVČOVÉ MÄSO |
Martina K. (martina7811) ID 125357 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Banícky bravčový rezeň[ recept č. 23555 zo dňa 14.2.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY plnka:cibuľa bravčové rezne mleté bravčové mäso hladká múka soľ vývar z bujónu biele korenie 3-4 vajcia strúhanka olej POSTUP PRÍPRAVY Cibuľu opražíme na oleji spolu s mletým mäsom.Pridáme soľ,korenie,vajcia a podľa potreby strúhanku. Bravčové rezne si naklepeme.Naplníme plnkou a stočíme do rolky.Obalíme v hladkej múke.Dáme si rozpáliť olej a rolky osmažíme zo všetkých strán.Vyberieme a dáme do zapekacej misy,podlejeme výpekom. výpek:olej,ktorý zostal z mäsa,múka a vývar z bujónu. |