
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
POLIEVKY |
Martina F. (Falkona) ID 9152 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Tekvicový vývar[ recept č. 23522 zo dňa 14.2.2010 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Suroviny: 300 g tekvicovej striedky, 2 veľké mrkvy, 1 cibuľa, 2 strúčiky cesnaku, 3 zrnká nového korenia, 2 čajové lyžičky soli, 1 čajová lyžička mletej červenej papriky. POSTUP PRÍPRAVY Postup: Všetko vložíme do hrnca a zalejeme 2,5 litra vody. Necháme pod poodchýlenou pokrievkou variť asi hodinu. Potom scedíme do druhého hrnca, nakrájame do neho varenú mrkvu a na hrubom strúhadle nastrúhané zemiaky (ma liter vývaru asi 2 väčšie kusy). Necháme povariť asi 10 minút. Potom necháme prikryté ešte 15 minút. Dochutíme soľou a inými koreninami. Môžeme podávať. |
![]() | Daniela P. (matusova danka) ID 69554 (upravené 23.8.2011, 20:40) |
dnes som to skusala, no nevsimla som si, ze pisete pridat uz uvarenu mrkvu ![]() robila som to v tlakaci - hodinu a potom po scedeni sa mi nechcela uvarit zelenina, tak som to dovarala asi hodinu a pol. chuti ale dobre, nabuduce uvarim uz spolu aj so zeleninou a po scedeni ju jednoducho vyberiem. |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |