. .. .. .. .. .. .
. .

Pre krajčírku - RECEPT 23429

TORTY

ID 42443 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)


Pre krajčírku


[ recept č. 23429 zo dňa  ]


Pre krajčírku


POTREBNÉ PRÍSADY

malý čoko korpus: 5 vajíčok, 2 dcl krupic. cukru, 1 vanilkáč, 2 lyžice cukrárskeho kakaa, 15 dkg vlažnej čokolády, 4 lyžice vriacej vody, 4 dcl hladkej múky, 1/2 PDP, 1,5 dcl oleja plnka jogurtovozeesanová : 5 dcl šľahačky, 2 dcl vody,aleboo šťavy, 10dkg zeesanu, ovocie, Frutafill, džem poťah a ozdoby : wi

POSTUP PRÍPRAVY

korpus: Žĺtka vyšľaháme s cukrami do peny a postupne pridávame vriacu vodu. na koniec vlejeme olej a vlažnú čokoládu. Bielka vyšlaháme s druhou polovicou cukru na stredne pevný sneh potom žĺtkovú zmes opatrne nalejeme do snehu a spojíme.Jemne zamiešame a pridáme múku zmiešanú s PDP a kakaom. pečieme v rúre vyhriatej na 170°C
ostatné v obrázkoch


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

Šľahačku jemne našľaháme,aby nebola tuhá...zeesan rozmiešame v šťave
zeesan vlejeme do šľahačky a vyšlaháme.
pridáme ovocie a Frutafill
korpus narežeme, pokropíme rumovým rozvarom, natrieme džemom a plnkou
nakoniec potrieme maslovo pudingovým krémom ( ja som použila Prestu vaječný likér s maslom) dúfam, že prepáčite, túto foto,lebo okrúhly korpus som zabudla vyfotit :o) Nakoniec tortu potiahneme a dozdobíme


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Výborné krevetové rizoto s hráškom | Pre krajčírku | Farma na 70-tku >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkom: 23 (zobrazuje sa 21-23)<< predošlé 1, 2
Emilia D. (filmuska) ID 25200 (12.2.2010, 17:40)
jeeeej... az teraz som pochopila ze ty ovocie a aj frutafill miesas rovno do kremu... som si myslela ze tym ten krem nejako prekladas... napr tak ako parizsku slahacku bananmi (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Gabika K. (Aderiarleen) ID 42443 (13.2.2010, 12:24)
no Emi ja Frutafill zvyknem nielen primiešať do krému,ale dať trochu aj na vrch krému a až potom priklopiť korpusom. (L) (F)
ODPOVEDAŤ
Andrea K. (lolek) ID 71360 (12.2.2010, 17:18)
....tam kde končí ľudská predstavivosť,tam len začína tvoje umenie. Toto je niečo neskutočné. Už som ti to raz napísala,po sochárovi ostane naveky socha,po maliarovi obraz,tvoje diela si zaslúžia minimálne takúto poctu. GENIÁLNE DIELO.
ODPOVEDAŤ
Katarína K. (katana) ID 41442 (12.2.2010, 17:17)
waw, je to super (Y) (Y) (clamp)
Chcem sa opýtať, čo je to ten zeesan? *-)Dakujem. :-)
ODPOVEDAŤ
Bozena M. (bombiska) ID 79911 (12.2.2010, 19:26)
Aj ja by som to chcela vediet..uz viackrat som pri receptoch citala "Jogurtovy zeesan" a stale som sa nedozvedela....co to asi moze byt
ODPOVEDAŤ
Emilia D. (filmuska) ID 25200 (12.2.2010, 19:38)
http://www.zeelandia.sk/produkty/naplne-pre-cukrarov/stabilizatory-slahacky/rad-vyrobkov-zeesan/ :-p
ODPOVEDAŤ
Katarína K. (katana) ID 41442 (13.2.2010, 6:15)
Super, veľmi pekne dakujem (Y) (Y) (Y)
Hned som múdrejšia :-$ :-) :-) :-)
ODPOVEDAŤ
Celkom: 23 (zobrazuje sa 21-23)<< predošlé 1, 2
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu