končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Martina P. (Mata406) ID 48300 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Čínske kuracie kúsky s cícerom[ recept č. 23360 zo dňa 10.2.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY * 2 celé vykostené kuracie stehná alebo 2-3 kuracie prsíčka * ........ * Marináda: * 2 ML kari korenie * 1/2 ML čínske korenie * 1/2 ML ml.zázvor *2 strúčiky cesnak * 1 PL worcheter omáčka * 1 PL sójová omáčka * 1 ML pikant /príp. chilli omáčka/ * 1 ML horčica * .... Ďalej : * 1 pór /menší/ * 1 konzerva cícer * 1 balík čínskej zeleniny * soľ * vegeta * solamyl * trošku oleja * POSTUP PRÍPRAVY v obr. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI - kuracie stehná vykostíme, nakrájame na nepravidelné kúsky - pridáme pretlačený cesnak, kari, čínske korenie, ml.zázvor - ďalej pridáme horčicu, pikant /alebo ML chilli omáčky/ , worchester a sójovku ... premiešame a hneď ideme opekať - do panvice dáme trošku oleja /caa 2PL / rozohrejeme, vložíme masko a nakrájaný pór na kolieska ... za občasného premiešavania opekáme /nepodlievame vodou a nezakrývame pokrievkou/ - do takmer zmaknutia maska - celá záležitosť s opekaním trvá asi 15 min ... potom pridáme prepláchnutú čínsku zeleninovú zmes, podlejeme troškou vody a necháme to dovariť do chrumkava - na konci dochutíme soľou a vegetou podľa chuti - podlejeme podľa potreby troškou vody, primiešame scedený cícer a spolu prehrejeme - do necelého 1/2 pohára vody rozmiešame 1 ML solamylu a zmes zahustíme - necháme zovrieť a odstavíme ... hotovka ... celá záležitosť okolo varenia trvá všeho-všudy 30 min a možete servírovať a podávame s ryžou ... chutnučké a rýchle :) OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
hana h. (hankazk) ID 90615 (3.11.2014, 14:22) | |
ODPOVEDAŤ |
Ivana M. (ivula*) ID 14871 (11.2.2010, 11:32) |
Maťka, zase len slintám... milujem čínu aj cícer, takže určite v dohľadnej dobe vyskúšam. Robievam marocké kura s cícerom, to mi veľmi chutí a toto bude isto tie dobrota... |
ODPOVEDAŤ |
Martina P. (Mata406) ID 48300 (11.2.2010, 18:04) | ||
Ja tiež Ivka - a veľmi - veľmi pekne ďakujem za milý komentárik | ||
ODPOVEDAŤ |
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (10.2.2010, 22:19) | |
ked mi Matko vykosti stehna (kuracie), vyskusam vyzera to super | |
ODPOVEDAŤ |
Martina P. (Mata406) ID 48300 (10.2.2010, 22:21) | ||
- s tými stehienkami je to naj /prsíčka sú suchšie, ale dá sa i tak / | ||
ODPOVEDAŤ |
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (10.2.2010, 22:34) | |||
ale ja prsia az tak moc nemusim. prave preto,ze su take suche. to radsej tofu vsak sa nic nestane,ked si hodim tofu aj ku masku | |||
ODPOVEDAŤ |
Martina P. (Mata406) ID 48300 (10.2.2010, 22:35) | ||||
- jasne, že možeš i tofu a to údené by v tom nemalo mať chybu | ||||
ODPOVEDAŤ |
Slavka H. (Archaa) ID 84161 (10.2.2010, 21:11) | |
a este aj krasne naservirovaneee | |
ODPOVEDAŤ |
Martina P. (Mata406) ID 48300 (10.2.2010, 22:17) | ||
Ďakujem Slávka | ||
ODPOVEDAŤ |
andrea o. (hillary) ID 61659 (10.2.2010, 19:24) | |
Martinka tak takéto dobrotky zjedia aj moje baby a dokonca aj cícer v kombinácií s mäskom je ozaj výborný, tak ďakujem za opäť výborný a rýchly recept | |
ODPOVEDAŤ |
Martina P. (Mata406) ID 48300 (10.2.2010, 19:27) | ||
veru, u mňa tiež cícer kedykoľvek a na akýkoľvek sposob Ďakujem Andrejka .. ak sa niekedy inšpiruješ - dúfam, že bude chutiť - je to rýchlovka | ||
ODPOVEDAŤ |
Darina B. (danda3) ID 104195 (10.2.2010, 18:43) | |
Tak, to musí byť dobrá "papanica", všetko, čo si tam dala, mám rada, cícer som ešte neskúšala s mäsom, len fazuľu, ale určite to bude dobré, nepochybujem o Tvojom recepte... | |
ODPOVEDAŤ |
Martina P. (Mata406) ID 48300 (10.2.2010, 18:46) | ||
Ďakujem Darinka - a ohromná rýchlovka - zasa , ja som strašný milovník cíceru a keď sa dá - vopchám ho všade - ale tu je veľmi chutnučký ... aj baby mi ho majú radi, tak sa napapkali práve, len sa tak zaprášilo | ||
ODPOVEDAŤ |