Marta G. (Egreska) ID 53992 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)
Karamelová horúca čokoláda
[ recept č. 23195 zo dňa 6.2.2010 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
500 ml mlieka,50 g cukru( mozno menej) ,1/2-3/4 čl škorice,100 g kvalitnej horkej čokolady
POSTUP PRÍPRAVY
V hrnčeku zohrejeme mlieko,tesne pred bodom varu odstavíme.Cukor upalime na tmavý karamel,pridame škoricu a zalejeme mliekom.Pozor,začne to dost penit ,tak budte opatrne.Na miernom ohni povarime,kym sa karamel nerozpustí.Pridame čokoladu(ochutname ,popripade dochutíme) a ked sa roztopí,celé to napeníme ponorným mixerom.Nalejeme do poharov a vychutnavame :-)) |
Soňa T. (rexo) ID 108927 (29.10.2013, 15:38) |
 |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Eva K. (evekei) ID 31604 (6.2.2010, 23:16) |
hmmm, čokoládka + karamel - isto je to veľká fajnovosť  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Lubica L. (lubica007) ID 19881 (6.2.2010, 20:25) |
jaaaaaaaaaaj,to moze byt ale mnamkaaaaaaaaa  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |