. .. .. .. .. .. .
. .

Somlói galuska - RECEPT 23133

Lucia M. (molucia) ID 25475
.
mimibazar.sk/molucia
Oblasť: Galanta
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 24.10.2007
Naposledy: 1.9.2022 10:09
Aktualizácia: 18.5.2015 15:38
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 48
RODINNÉ FOTOGRAFIE 27
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 13
NÁVODY 3

MÚČNIKY, POHÁRE

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)


Somlói galuska


[ recept č. 23133 zo dňa  ]


Somlói galuska


POTREBNÉ PRÍSADY

15 dkg palmarínu, 15dkg práškového cukru 15dkg múky polohrubej, 4 vajcia, 1 prášok do pečiva, 1/2l mlieka, 1 vanilkový cukor, 1 čokoládový puding bez varenia orechy sekané , hrozienka namočené v rume, pokrájané ovocie /jahody, čerešne,.../, šľahačka, čokoládová poleva.

POSTUP PRÍPRAVY

ako na to:
Palmarín a práš. cukor necháme rozpustiť v mikrovlnke.
Potom si pridáme múku, vajcia a prášok do pečiva , zmiešame a pečieme v mikrovlnke asi 6 minút na 750W.
Vanilkový cukor, mlieko a čokoládový puding bez varenia si vyšľaháme.
Upečenú piškótu pokrájame na trojuholníky alebo štvorce a poukladáme ich do misy vrstevnato: piškóta , orechy, hrozienka, ovocie a zalejeme troškou pudingu. Takto opakujeme niekoľko vrstiev. Dobre je zachladiť v chladničke na 2-3hod.
Pri servírovaní polievkovou lyžicou vykrajujeme akoby halušky. Môžeme poliať čokoládovou polevou
a šľahačkou.


dobrú chuť!!!!
<< naša torta na krstinách | Somlói galuska | Bratislavské rohlíčky >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Milada K. (milad) ID 54061 (16.2.2014, 19:57)
Koľko porcií je z tohto množstva, alebo aké množstvo je jedna porcia? Ešte nikdy som nerobila, hoci receptov som mala už hromadu a vždy mám obavu, že sa to nezje. Pôsobí to na mňa, ako pokrájaná torta na malé kúsky. Chute si predstaviť viem, len sa mi zdá, že je to neskutočne sýte a asi toho netreba servírovať veľa. Je to samostatné sladké jedlo, alebo skôr dezert? Nežijem na juhu, neviem. Počuť mi nestačí, poprosím poradiť.
ODPOVEDAŤ
Lucia M. (molucia) ID 25475, mimibazar.sk/molucia (5.2.2010, 12:37)
nieje to originál somlói recept ale len taký zrýchlený ;-) a určite je rovnako chutný a je rýchlo hotový (C) (hello)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu