. .. .. .. .. .. .
. .

Slivkovo - tvarohový koláč Petra Marcina - RECEPT 22853

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 104163 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)


Slivkovo - tvarohový koláč Petra Marcina


[ recept č. 22853 zo dňa  ]
PRO INSPIRACI


POTREBNÉ PRÍSADY

1lístkové cesto, 150g ovsenných vločiek, 150g mletých vlašských orechov, 500g tvarohu, 2 škoricové cukry, 2 vanilkové cukry, slivkový lekvár, slivky Posýpka : maslo, 150g hladkej múky, 150g práškového cukru

POSTUP PRÍPRAVY

Lístkové cesto natiahneme na plech, potrieme slivkovým lekvárom a posypeme ovsennými vločkami. Do tvarohu pridáme vanilkový cukor, premiešame a takto pripravenú masu vylejeme na ovsenné vločky. Následne na plech poukladáme vykôstkované a na polky pokrájané slivky, posypeme ich mletými vlašskými orechmi, škoricovým cukrom a na koniec z masla, múky a cukru urobenou posýpkou. Ovocný koláč pečieme vo vopred vyhriatej rúre pri teplote 200st., po 5 minutách zmiernime teplotu na 180stupňov. Pečieme asi 30min.
<< Ružový šalát z cvikly. | Slivkovo - tvarohový koláč Petra Marcina | Tvarohové guľky s jahodami a jahodovou polevou >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Karin H. (Karinka 111) ID 137976 (upravené 19.2.2010, 12:29)
Tak tento je fakt bomba, aj keď sa 2.2.2010 objavil taký istý tak som ho skúšala na druhý deň ako ste ho tu dali Janka a fakt je vynikajúciiiii!!!!!!! Pa pa Karin
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (K) (K) (K)
ODPOVEDAŤ
Helena P. (Hela17) ID 23679 (7.2.2010, 19:56)
Tak toto je bomba!!!!!!!!!!!!!!!!! Odporúčam. JA mám problémy so žalúdkom, keď zjem sladké, mám problém s prekyslením, ale toto je ideálne zhrešenie .... cukor si dáte v takom množstve ako Vám vyhovuje a ozaj ho odporúčam.... Piekla som ho zo zvedavosti návšteve - a veľa tohto neostalo ... akurát na veľký plech som dala 750g tvarohu (nízkotučného .....). Skúste .... je to podobné ako štedrák bez práce s kysnutým cestom ...
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu