končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
TORTY |
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 293 návštěvníkov)Twister - Famozna cokoladovo-gastanova torta[ recept č. 22673 zo dňa 25.1.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY Spodny korpus: 150 g polohr. muky, 60 g cukru (moze byt jemna krupica), 60 g masla, 1 KL PRDOPEC.(PRDOPEC=prasok do peciva), 1 vajce Piskota: 5 vajec, 5 PL kopcovitych cukru, 5 PL zarovnanych polohr. muky, 1 PL kakaa, stipka soli do bielok. K trojakej plnke: 600 ml slahackovej smotany ( ja som mala 2x284ml a bohate stacilo), 3 smetafixy, 750 g mascarpone ( ja som pouzila tvaroh Quark), 200 g horkej cokolady, 200 g bielej (prip. mliecnej) cokolady, 250 g gastanoveho pyre, 1-2 PL rumu (prip. rumova esencia) 2PL pr. cukru, papier na pecenie, tortova forma s odopinatelnym bokom o priemere 24 cm, dva cukrarenske sacky (ak nemate dva , posluzia aj z tvrdsieho igelitu, prip euroobal) POSTUP PRÍPRAVY Na tuto torticku som sa odhodlavala dost dlho. Nakoniec odvaha prisla. Viem, viem, ze vzhladovo sa mi moc nevydarila. Iste, keby ju robila robila napr. Evulqa T., tak by vzhladovo vyzerala urcite omnoho lepsie. Nepodarila sa mi moc ta spirala na priklope. Ruky sa mi triasli ako nejakej alkacke a to mi ten moj drahy ani len poldeci neulial, aby mi robota isla lepsie. Aspon by som sa mala naco vyhovorit:). No, koniec koncov nemienim ju prihlasit na Miss torta:), ani do ziadnej inej sutaze, ale jej famozna chut mi neda, aby som sa s vami nepodelila o tento skvely receptik OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI najprv si pripravime cesto na spodok torty: vsetky suroviny zahnetieme v miske a spracujeme cesto spracovane cesticko z papiera na pecenie vystrihneme koleso na dno tortovej formy ( v mojom pripade 24 cm) , polozime nan cesto a prikryjeme dalsim papierom na pecenie a vyvalkame podla tvaru spodneho papiera kruh vyvalkane cesto. Ak vyvalkane cesto nie je uplne podla papiera, nic si z toho nerobte, vo vnutri formy si to rukami upravite do pozadovaneho tvaru:) vyvalkane cesto aj s papierom prelozime do tortovej formy, rucickami upravime do pozadovaneho tvaru a pekne krasne popichame vidlickou, aby sa nam pri peceni neoduvalo pecieme do svetlo ruzova pri 190 stupnoch cca 15 minut. Odsledujte si to podla svojej rury, aby ste moc nevysusili cesto lebo bude tvrde!!!!!!!!!!! vyhodte tortovu formu na balkon alebo terasu, nech ochladne lebo ju este budeme potrebovat. No a ideme na piskotove cesto: bielka so stipkou soli vyslahame. Ked su dobre naslahane pridame cukor a dalej slahame min. 3 minuty, kym nie su bielka krasne biele, leskle a metlicky nechavaju v snehu stopu primiesame zltka, mozeme metlickami, ale uz iba na najnizsich obratkach pridame preosiatu muku a uz iba rucne premiesame piskotove cesto rozdelime na polovicu a do jednej pridame 1 PL preosiateho kakaa (najlepsie holandske, aby pasiky pekne vynikli) no a teraz ten moj nepodarok:(. Toto je piskota na priklop torty. Takze piskotove cesto sme si rozdelili na dve polovice a kedze nemam dve cukrarenske vrecka, tak som pouzila obycajne igelitove sacky, take hrubsie. Do jedneho som naplnila tmave cesto , ale nie vsetko naraz, aby to v tom sacku dlho nestalo, zhruba polovicu) a do druheho svetle cesto, tiez zhruba polovicu. Postavila som ich do vyssieho pohara a spicku som odstrihla az tesne pred pouzitim , teda kreslenim,ci striekanim, ci ako chcete:)Opat vystrihla z papiera na pecenie kruh a vystalala nim spodok uz vyssie spomenutej tortovej formy. No a tmavym cestom som nakreslila pomocou toho sacku ( samozrejme, ze uz som si roztek odstrihla:) ) spiralu a potom som svetlym cestom vyplnila medzery. No a tu sa mi ta ruka tak triasla, ale fakt som nic nepila::) supla som kruh do rury iba 8-10 min. pri 190 stupnoch. Opat pozor!!!!! piskota sa nesmie dlho piect, inak sa vysusi. Takze kruh sa pecie a zacala som s pasikmi. Teda este pred pecenim som si pripravila plech opat s papierom na pecenie. Odmerala som si vnutorny okraj tortovej formy ( v mojom pripade 6,5cm) x 2 , cize 13 cm a 2cm som pridala lebo piskota pri peceni sa trochu stiahne takze spolu 15 cm od okraja plechu. Natiahla som si ceruzkou na opacnu stranu papiera ciaru ako voditko. Obvod tortovej formy nejakych 75 cm. Plech mal dlzku 40 cm, takze tam bola aj nejaka ta rezerva na zarovnanie piskoty po upeceni. A znovu tahala som tmavym cestom take sikme ciary do dlzky tych 15 cm. Bielym cestom som vyplnila medzery. Znovu pecieme iba 8-10 min., tak ako kruh. sorry, trosku rozmazane foto, ale tak to vyzeralo pred pecenim pasikovanej piskoty tu su uz pasiky zarovnane, rozdelene na polovicu a cakaju na umiestnenie do tortovej formy:) z cesta, ktory tvori spodok torty sme stiahli papier, umiestnili na tortovy tanier,prip. tacku a opat pripneme okolo upeceneho korpusu odopinatelny bok tortovej formy. Boky vystelieme upecenym pasikavym piskotovym cestom (dobre natesno). Tak, a mame torticku pripravenu na plnenie vyslahame slahackovu smotanu so smetafixom. Ja som smetafix nepouzila lebo v UK je taka suprova slahacka, ze tu naozaj vyslahate do velmi tuha bez smetafixu. Pre zijucich v UK Elmea modra s jahodou 284 ml. Vyslahanu slahacku odlozime do chadnicky. Ja som ani cukor nepridavala,pretoze podla ostatnych ingredienici som usudila, ze to nie je nevyhnutne horku cokoladu roztopime nad parou. Dajte pozor, aby sa vam dno kajstrolika nedotykalo vriacej vody a iba velmi kratko, aby nebola prilis horuca. Obcas premiesajte, odstavte zo sporaka mascarpone ( v mojom pripade Quark, ale myslim, ze ked pouzijete taky jemnucky tvaroh, kedysi bol dostat v takom baleni ako maslo, uz som akosi zabudla nazov, tak to bube OK) rozmiesat, pridat ochladenu, ale nie stuhnutu cokoladu,preslahat metlickami do vzniknutej cokoladovej masy opatrne zamiesame 1/3 slahacky natrieme cokoladovu plnku do pripravej torty a odlozime do chladnicky tak a ideme na druhu plnku: gastanove pyre rozpucime v miske vidlickou, pridame 1-2 PL rumu (prip. rum. esencie) 1-2 PL praskoveho cukru (ochutnajte ako vam vyhovuje, ja som mala take v konzerve uplne bez prichute a na Slovensku sa vacsinou predava madarske a to je uz aspon trochu ochutene) pridame dalsie mascarpone preslahame metlickami a nakoniec uz len rucne jemne zamiesame druhu tretinu slahacky. Opatrne natrieme na tu cokoladovu plnku, tak , aby sa nam plnky nepomiesali. Bolo to dost tuhe, ja som s tym nemala problem. ( tu mi vypadlo jedno foto) a opat odlozime do chladnicky tak a ideme na poslednu plnku: dame roztopit bielu cokoladu opat postup ako pri horkej cokolade. Do rozmiesaneho mascarpone pridame roztopenu bielu cokoladu, preslahame metlickami. Namiesto bielej cokolady mozete pouzit aj mliecnu, no ja som sa rozhodla pre bielu a myslim, ze to bolo dobre rozhodnutie. Chut horkej cokolady prepojena rumovo-gastanovym pyre a korunovana sladkou chutou bielej cokolady, tak toto je ta famoznost chuti nakoniec zamiesame poslednu tretinu slahacky, ale uz iba rucne natrieme na gastanovu plnku. Ak mate doma visne, mozete ich namocit do rumu a popichat do gastanovej plnky a az potom natriet poslednu plnku. Ja som nemala, tak som nedala posledna plnka natreta,az po okraj, aby sa priklop "prilepil" polozime priklop na tortu a to tak, ze ta strana, z ktorej sme stiahli papier na pecenie, tak bude hore, pretoze je rovnejsia. Jemnucko popritlacame korpus ku kremu, ale ozaj iba jemnucko. Odlozime trochu stuhnut do chladnicky , moja sa chladila asi dve hodky, viac sme nevydrzali:) pred podavanim poprasime praskovym cukrom cez sitko tak na zaver: hodnotim ako famoznu chut, pre ktoru sa oplatilo stravit v kuchyni s mensimi prestavkami cca 3 hod.. Torta je velmi syta a aj ked je tam vela plnky, tak nie je tazka, pretoze to nie je maslova plnka, ale tvarohova. Mozno sa vam bude zdat , ze je to velmi narocne na pripravu, ale to len vyzera tak, pretoze som sa snazila velmi podrobne opisat postup. Ja som bola inspirovana iba vyslednou fotografiou, takze som nevedela ani co a ako mam robit. Len som si domyslela a okrem tej krivolakej spiralky na priklope... no, ale ved posudte same pridavam pre Eriku a ostanych v UK foto gastanoveho pyre, ktore som pouzila. Hladajte ho pri masovych, paradajkovych, fazulovych konzervach, nie pri ovocnych OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
Celkom: 179 (zobrazuje sa 61-80) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ďalšie >> |
Lenka Š. (lenka865) ID 140575 (11.3.2010, 12:41) |
Chcela som sa len spýtať, či sa táto torta hodí na oslavu, či ju môžem ozdobyť normálne ružičkami,alebo niečim iným, viete, či to udrží.?????????? |
ODPOVEDAŤ |
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (11.3.2010, 22:58) | ||
Lenka, torticka je urcite vhodna na oslavu, ale podla mojho skromneho nazoru, tie ruzicky sa mne osobne tam nehodia. Ona je uz ozdobena tou spiralou na vrchu a ak tam chces dat ruzicky,tak potom zvolit nejaku inu tortu. Ak by si ju potrela kremom (aby sa dali "osadit" ruzicky), to by uz potom nebola twister torta. | ||
ODPOVEDAŤ |
Andrea Š. (andylap) ID 45302 (8.3.2010, 17:02) |
Twister torticka je naozaj famozna,ja som sa najprv bala ju urobit lebo sa mi zdala byt zlozita,ale nakoniec som sa so nej pustila a sa mi podarila . |
ODPOVEDAŤ |
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (10.3.2010, 19:30) | ||
Andrejka, tak to sa velmi tesim | ||
ODPOVEDAŤ |
daniela l. (dantusa) ID 47766, mimibazar.sk/dantusa (26.2.2010, 16:09) | |
no tak túto tortičku určite vyskúšam. Veľmi sa ti podariila. | |
ODPOVEDAŤ |
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (26.2.2010, 20:01) | ||
Danka dakujem za pochvalu a velmi ma bude tesit, ked ju vyskusas | ||
ODPOVEDAŤ |
Kristýna K. (klistynka) ID 122467 (25.2.2010, 19:56) |
Už jsem ji zkoušela, opravdu výborná. V Česku bohužel nejde sehnat kaštanové pyré ,proto jsem davala napln z hořké, bílé a nakonec mléčné čokolády. Spirálu jsem měla křivou, boky také. Takže vzhled nic moc. Ale byla jsem pochvalena, že chutnala výborně a je zajímavá na pohled .Opravdu je moc vynikající, chutnala i mě, takže mužu určite doporučit, skvělá . Nezdála se mi nijak pracná.V kuchyni jsem strávila asi 2,5hodiny, ale ubehlo mi to velmi rychle, protože mě to bavilo a těšila jsem se na výsledek. Opravdu děkuji za recept |
ODPOVEDAŤ |
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (26.2.2010, 20:57) | ||
Kristynka, tesi ma, ze toricka chutila. Skoda, ze v Cechach nie je dostat gastanove pyre. Cokoladova verzia musela byt tiez mnam. Da sa urobit aj ovocna verzia ako som pisala v komentaroch nizsie. | ||
ODPOVEDAŤ |
IVANA B. (IVAŇUŠA) ID 17314 (23.2.2010, 13:36) |
vyzerá fantasticky môžem iba gratulovať . Aj ja som sa na takú odhodlala, vyskúšam v piatok. |
ODPOVEDAŤ |
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (24.2.2010, 20:41) | ||
Ivanka, drzim palceky, nech sa dari. Tesim sa na tvoje foto | ||
ODPOVEDAŤ |
Kristína S. (kristinast) ID 22409, mimibazar.sk/slivkovci (22.2.2010, 15:18) | |
mozem sa spytat, ci miesto mascarpone sa da pouzit obycajny tvaroh? Teda asi nie ten v tegliku ten jemny,lebo ten je taky vodovejsi, ale asi skor ten klasicky hrudkovy, ktory dobre rozmixujeme? Idem piect tortu na svoju 30tku a rozmyslam, ze tato by nebola zla | |
ODPOVEDAŤ |
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (24.2.2010, 20:40) | ||
Kristinka, ja by som skor odporucala jemny tvaroh, ktory kedysi bolo dostat v takom baleni ako maslo. Neviem si teraz spomenut na nazov. Urcite nie hrudkovity lebo je podla mna taky vodovejsi. Mozes pouzit aj natierkove maslo a zmiesat s tym jemnym tvarohom, len treba dorzat hmotnost ingrediencii | ||
ODPOVEDAŤ |
Miiriam S. (máriaterezia) ID 32700, mimibazar.sk/mariaterezia (21.2.2010, 10:05) | |
tak toto je super torta len neviem či pri mojej zručnosti to zvládnem ale skusím. Potom pofotím. Len ma musí chytiť chuť na taký komplikovaný koláč | |
ODPOVEDAŤ |
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (21.2.2010, 13:19) | ||
Mirka aj ja som sa na torticku dlho odhodlavala, ale teraz som rada, ze som ju skusila a urcite ju budem robit prilezitostne. Az slinky sa mi zbiehaju, ked si spomeniem na tu famoznu chut, mnam | ||
ODPOVEDAŤ |
Irena W. (irmuska) ID 105511 (22.2.2010, 22:03) | ||
Veru aj ja som už naplánovala, že bude aj na Veľkú noc | ||
ODPOVEDAŤ |
Kristína P. (kristina0183) ID 18761, mimibazar.sk/kristina0183 (20.2.2010, 16:01) | |
Tak toto musím spraviť na moje narodky určite bude mať úspech ale je s tým dosť roboty,no určite to stojí zato | |
ODPOVEDAŤ |
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (20.2.2010, 19:29) | ||
Kristinka ono sa to len zda byt velmi pracne, mozno kvoli tomu podrobnemu postupu. Neboj, uz to zvladli ine dievcence,zvladnes aj ty | ||
ODPOVEDAŤ |
Viera V. (vierkaval) ID 49309 (19.2.2010, 8:21) |
chcem sa spytat, mam tortovu formu 26cm a chcem robit iba dve plny, nemame radi bielu cokoladu (a aj mascarpone som zohnala iba 1/2kg). Ako to mam urobit s cestom ? To spodne - urobim 1 a 1/4 alebo az 1a 1/2 davky aby to nebola iba tenka sucha placka ? To vrchne by mi mozno mohlo stacit, tym ze budem potrebovat uzsie bocne steny mi asi vyjde na vacsiu plochu "vrchnaku". Dakujem za pomoc a urcite sa pochvalim s vytvorom ... odkedy je tu tento recept, kazdy den ho chodim obzerat |
ODPOVEDAŤ |
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (20.2.2010, 9:06) | ||
Vierka, netreba nic pridavat. Povodny recept je na 26 cm formu, ale ja taku nemam , tak som robila do 24 cm. Tie dva cm nie je velky rozdiel. Len by som ta chcela upozornit, ze 500 g mascarpone je ti malo na plnku. Chces robit iba dvojaku, to je ok, ale to vnutro musis "vystlat" dostatocnou masou, aby ten poklop na vrchu sa ti neprepadol dovnutra. Cize doporocujem doplnit este mascarpone jednym jemnym tvarohom alebo pomazankovym maslom bez prichute, aby tej masy na plnku bolo dost. Co sa tyka toho spodneho cesta, ono ani nema byt nejake hrube (pri peceni pozor - nevysusit!!!), je iba pevnejsie ako piskotove. Pod taku masu plnky aj treba taky pevnejsi zaklad. dufam, ze som poradila, ak este nieco chces vediet, kludnej sa pytaj | ||
ODPOVEDAŤ |
Irena W. (irmuska) ID 105511 (13.2.2010, 13:26) |
Adrika, práve som ju dokončila a už sa schovaná chladí na zajtra. Musím povedať, že s tvojím podrobným postupom to bolo úplne jednoduché a z výsledku sa teraz naozaj vytešujem. Špirále som sa vyhla spravila som srdiečko keď je zajtra ten Valentín. A tie krémy, každý jeden výborný, už sa teším zajtra na celok. Máš odo mňa plný počet bodov http://www.mimibazar.sk/rodinne_foto.php?id=663231 |
ODPOVEDAŤ |
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (14.2.2010, 12:15) | ||
Irenka, straaaaaasne sa vytesujem. Krasne sa ti podarila , a to srdiecko na poklope nema chybu, skvely napad. Mozno niekoho odradi, ze je ten postup taky dlhy, ale ja som sa fakt snazila co najpodrobnejsie ho opisat. A vidim, ze to stalo zato. Dakujem za pochvalu, ale hlavne je to , ze si ty spokojna Joj, taku radost si mi urobila, ze az | ||
ODPOVEDAŤ |
Irena W. (irmuska) ID 105511 (upravené 22.2.2010, 22:02) | ||
Už sme ju aj ochutnali. S tým tvarohom je to super osviežujúce, naozaj dobrotka. Keby niekto chcel orientačne: mám tiež formu 24 cm, cesto vyšlo presne akurát, aj spodné aj piškótové, tvaroh s mascarpone som dala presne, aj čokoládu a gaštanové pyré, len šľahačku som ubrala na 500 ml. Forma bola plná úplne ´skoro do kopca´. | ||
ODPOVEDAŤ |
Silvia S. (silwik) ID 21018, mimibazar.sk/silwusa (12.2.2010, 20:49) | |
Aďka,to je teda fantastické určite chutí nenormálne ....keď ma prestane baviť marcipán,idem na to | |
ODPOVEDAŤ |
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (14.2.2010, 12:06) | ||
Mila Silvinka, ty len pekne krasne ostan pri tom svojom marcipane aj za cenu toho, ze budem tu moju sanku zbierat zo zeme Ved kazdy tyzden sa tesim na tvoje krasne umelecke diela. Ty by si ma chcela obrat o toto potesenie? To by si mi hadam neurobila? Torticku mozes urobit, ale len tak namiesto nedelnajsieho kolacika Tesim sa, ze ta zaujala a dakujem za pochvalu | ||
ODPOVEDAŤ |
Livia J. (Livia J.) ID 11706, mimibazar.sk/liviaj (12.2.2010, 12:15) | |
mnaaaaaaaam toto je určite lahôdka | |
ODPOVEDAŤ |
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (14.2.2010, 12:00) | ||
Livka, to teda je a poriadna | ||
ODPOVEDAŤ |
Monika S. (monikaslavik) ID 49614 (11.2.2010, 23:56) |
Adrianka chcela by som upiecť tvoju tortu mamke na narodeniny a preto by som sa chcela opýtať či sa dá mascarpone nahradiť nejakým iným syrom alebo či môže byť mäkký tvaroh, či sa to s tvarohom nebude topiť a ešte sa chcem spýtať či môže byť aj šľahačka v prášku. |
ODPOVEDAŤ |
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (14.2.2010, 12:00) | ||
Monika, viem, ze tych komentarov je strasne vela, ale pisala som uz o tom nizssie. Urcite sa da nahradit tym jemnulinkym tvarohom. Ked som bola doma, tak som videla, ze v Bile je dostat aj Quark. Ja som pouzila ten, pretoze momentalne nemali Mascarpone. Bolo to super. So slahackou v prasku neviem poradit, pretoze tuto tortu som piekla prvykrat a nemam to odskusane. Ale co citam komentare pri inych kolacikoch, tak pouzivaju dievcence do plniek aj praskovu, tak mozno by to slo. Ono to vlastne ma tak zjemnit ten krem, takze mozno by sa to aj dalo. | ||
ODPOVEDAŤ |
Zuzana B. (xblaz) ID 97788 (11.2.2010, 8:30) | |
Neví náhodou někdo - dá se to kaštanové pyré koupit v ČR? | |
ODPOVEDAŤ |
Jana R. (NandaJaja) ID 60500 (24.2.2010, 0:17) | |
Gaštanové pyré si môžeš vyrobiť z fazule - ak nemáš s fazuľou veterné problémy - vyhľadaj si recept na pyré a namiesto gaštanov použi veľkú tmavú fazuľu zbavenú šupiek. Chutí to rovnako (vraj preto, že aj to kupované pyré je z fazule). | |
ODPOVEDAŤ |
Iveta S. (yvett) ID 11052 (12.2.2010, 11:17) | ||
Pokiaľ viem, tak gaštanové pyré sa v Čechách nedá kúpiť, moja kamarátka z Čiech ho veľmi má rada a viem to od nej, že ho má len vtedy, keď prídu na Slovensku | ||
ODPOVEDAŤ |
Zuzana B. (xblaz) ID 97788 (12.2.2010, 12:20) | |||
Proč ho u nás nemají? Když neseženu, poprosím něhoho ze známých, kdo pojede na Slovensko. Díky | |||
ODPOVEDAŤ |
Jana K. (januscha23) ID 104163 (12.2.2010, 0:57) | ||
Zuzka, ja ho kupujem u nas v BILLE, TESCU skus. Papa Jana | ||
ODPOVEDAŤ |
Zuzana B. (xblaz) ID 97788 (12.2.2010, 8:09) | |||
Díky za typ. Podívám se, zda ho mají. | |||
ODPOVEDAŤ |
Kristína V. (Kikinava) ID 57498 (10.2.2010, 22:12) |
Sikulka, je to uzasne, krasne. A to pyre by sa nedalo niecim nahradit? U nas to moc nejde. |
ODPOVEDAŤ |
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (14.2.2010, 11:54) | ||
Kristinka, urcite da. Mozes urobit cisto cokoladovu: horka, mliecna, biela. Alebo ovocno, vanilkovo, bielo cokol. Podla mna sa tie chute daju kombinovat komu, co vyhovuje. Skus si precitat aj nizsie komentare . Len treba dodrzat mnozstvo indegridencii, aby sa ten poklop neprepadol v prostriedku, ale pekne drzal. | ||
ODPOVEDAŤ |
Ivona S. (Clairinka) ID 63368 (8.2.2010, 18:13) | |
Adrianka, hotove umelecke dielko , pokusim sa vyskusat | |
ODPOVEDAŤ |
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (8.2.2010, 21:22) | ||
Ivonka aj ja som sa nanu dlho odhodlavala skus, naozaj je vyborna ta plnka | ||
ODPOVEDAŤ |
Jarmila M. (Jarmila50) ID 61703 (8.2.2010, 15:12) | |
Adrianka, tak z tohto "nepodarku" by som si hneď odkrojila, ale akosi mi nechce ísť z monitora von . Nádherná torta, skutočne sa Ti vydarila | |
ODPOVEDAŤ |
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (8.2.2010, 21:21) | ||
Jarka dakujeeeem. Aj ja by som niekdy prijala keby sa dalo aspon kustok z toho monitoru vybrat nejaku tu dobrotku | ||
ODPOVEDAŤ |
Saša F. (drobcek28) ID 131432 (5.2.2010, 15:24) |
Mňaaaam tá vyzerá úžasné.....majstrovské dielo..... a gaštany zbožňujem, určite ju vyskúšam, ale zaberie to asi dosť času....krásna |
ODPOVEDAŤ |
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (8.2.2010, 21:20) | ||
Saska urcite nepatri do kategorie tych jednudochsich receptov, ale ta vynalozena namaha stoji zato. Dakujem za pochvalu | ||
ODPOVEDAŤ |
Blanka a. (blankaa11) ID 50642 (8.2.2010, 21:26) | |||
robila sa celkom fajn, za dve hodky bola v chlade. akurat ani ja nie som ktovieaky vytvarnik, tak spirala vyzerala patricne, ale nakoniec vsetko sadlo ako malo . a chutovo bola super | |||
ODPOVEDAŤ |
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (14.2.2010, 12:19) | ||||
Blanka, az teraz som si vsimla komentarik. No, ved prave, ta spirala bol aj moj problem, no Irenka si to vyriesila super, urobila namiesto spiraly srdce. fantazii sa medze nekladu. Tesim sa , ze sa torticka podarila a chutila. Skoda, ze si nepridala foto. | ||||
ODPOVEDAŤ |
Blanka a. (blankaa11) ID 50642 (29.3.2010, 20:20) | |||||
pridala, sice dnes, ale ved nikdy nie je pozde http://www.mimibazar.sk/rodinne_foto.php?id=680551 |
|||||
ODPOVEDAŤ |
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (30.3.2010, 22:04) | ||||||
Blanka sm rada, ze si pridala fotecku. Torticka sa ti vydarila uplne perfektne, velmi sa tesim | ||||||
ODPOVEDAŤ |
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (5.2.2010, 22:00) | ||
Saska budem velmi rada, ked ju vyskusas. | ||
ODPOVEDAŤ |
Ludmila S. (lumatex) ID 45678, mimibazar.sk/lumatex (4.2.2010, 19:26) |
myslim že ten opisaný postup, nema najmensej chyby .Tak podrobne som to uz davno tu necitala, a dnes viem, ze urcite ju vyskusam pri nejakej prilezitosti .. A keby si nenapisala o nejakej krivej spirale, nikto si nevsimne, proste to tak má byť a hotovo |
ODPOVEDAŤ |
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (5.2.2010, 21:59) | ||
Ludka, vdaka | ||
ODPOVEDAŤ |
Adriana B. (Aďka27) ID 32431 (1.2.2010, 19:51) | |
Aďka zlatá , tak toto je majstrovské dielo, perfektný postup a už len na pohľad veľmi lákavá No a chuťou musela byť fantastická | |
ODPOVEDAŤ |
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (4.2.2010, 11:59) | ||
Adka, od teba pochvala vzdy velmi potesi. Dakujem velmi pekne. No tak nadherne pokrajat zakusok ako vies ty, tak to sa ja snad nikdy nenaucim. Torticka bola vyborna, uz ju aj nejake dievcence stihli vyskusat a boli spokojne | ||
ODPOVEDAŤ |
Celkom: 179 (zobrazuje sa 61-80) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ďalšie >> |