. .. .. .. .. .. .
. .

Twister - Famozna cokoladovo-gastanova torta - RECEPT 22673

Adriana S. (adrika280) ID 34442
.
Oblasť: ANGLICKO
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 3.2.2008
Naposledy: 29.7.2018 9:04
Aktualizácia: 27.3.2011 14:50
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 8
RODINNÉ FOTOGRAFIE 308
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 131
NÁVODY 0

TORTY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 293 návštěvníkov)


Twister - Famozna cokoladovo-gastanova torta


[ recept č. 22673 zo dňa  ]


Twister - Famozna  cokoladovo-gastanova torta


POTREBNÉ PRÍSADY

Spodny korpus: 150 g polohr. muky, 60 g cukru (moze byt jemna krupica), 60 g masla, 1 KL PRDOPEC.(PRDOPEC=prasok do peciva), 1 vajce Piskota: 5 vajec, 5 PL kopcovitych cukru, 5 PL zarovnanych polohr. muky, 1 PL kakaa, stipka soli do bielok. K trojakej plnke: 600 ml slahackovej smotany ( ja som mala 2x284ml a bohate stacilo), 3 smetafixy, 750 g mascarpone ( ja som pouzila tvaroh Quark), 200 g horkej cokolady, 200 g bielej (prip. mliecnej) cokolady, 250 g gastanoveho pyre, 1-2 PL rumu (prip. rumova esencia) 2PL pr. cukru, papier na pecenie, tortova forma s odopinatelnym bokom o priemere 24 cm, dva cukrarenske sacky (ak nemate dva , posluzia aj z tvrdsieho igelitu, prip euroobal)

POSTUP PRÍPRAVY

Na tuto torticku som sa odhodlavala dost dlho. Nakoniec odvaha prisla. Viem, viem, ze vzhladovo sa mi moc nevydarila. Iste, keby ju robila robila napr. Evulqa T., tak by vzhladovo vyzerala urcite omnoho lepsie. Nepodarila sa mi moc ta spirala na priklope. Ruky sa mi triasli ako nejakej alkacke a to mi ten moj drahy ani len poldeci neulial, aby mi robota isla lepsie. Aspon by som sa mala naco vyhovorit:). No, koniec koncov nemienim ju prihlasit na Miss torta:), ani do ziadnej inej sutaze, ale jej famozna chut mi neda, aby som sa s vami nepodelila o tento skvely receptik

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


najprv si pripravime cesto na spodok torty: vsetky suroviny zahnetieme v miske a spracujeme cesto


spracovane cesticko


z papiera na pecenie vystrihneme koleso na dno tortovej formy ( v mojom pripade 24 cm) , polozime nan cesto a prikryjeme dalsim papierom na pecenie a vyvalkame podla tvaru spodneho papiera kruh


vyvalkane cesto. Ak vyvalkane cesto nie je uplne podla papiera, nic si z toho nerobte, vo vnutri formy si to rukami upravite do pozadovaneho tvaru:)


vyvalkane cesto aj s papierom prelozime do tortovej formy, rucickami upravime do pozadovaneho tvaru a pekne krasne popichame vidlickou, aby sa nam pri peceni neoduvalo


pecieme do svetlo ruzova pri 190 stupnoch cca 15 minut. Odsledujte si to podla svojej rury, aby ste moc nevysusili cesto lebo bude tvrde!!!!!!!!!!!


vyhodte tortovu formu na balkon alebo terasu, nech ochladne lebo ju este budeme potrebovat. No a ideme na piskotove cesto: bielka so stipkou soli vyslahame. Ked su dobre naslahane pridame cukor a dalej slahame min. 3 minuty, kym nie su bielka krasne biele, leskle a metlicky nechavaju v snehu stopu


primiesame zltka, mozeme metlickami, ale uz iba na najnizsich obratkach


pridame preosiatu muku a uz iba rucne premiesame


piskotove cesto rozdelime na polovicu a do jednej pridame 1 PL preosiateho kakaa (najlepsie holandske, aby pasiky pekne vynikli)


no a teraz ten moj nepodarok:(. Toto je piskota na priklop torty. Takze piskotove cesto sme si rozdelili na dve polovice a kedze nemam dve cukrarenske vrecka, tak som pouzila obycajne igelitove sacky, take hrubsie. Do jedneho som naplnila tmave cesto , ale nie vsetko naraz, aby to v tom sacku dlho nestalo, zhruba polovicu) a do druheho svetle cesto, tiez zhruba polovicu. Postavila som ich do vyssieho pohara a spicku som odstrihla az tesne pred pouzitim , teda kreslenim,ci striekanim, ci ako chcete:)Opat vystrihla z papiera na pecenie kruh a vystalala nim spodok uz vyssie spomenutej tortovej formy. No a tmavym cestom som nakreslila pomocou toho sacku ( samozrejme, ze uz som si roztek odstrihla:) ) spiralu a potom som svetlym cestom vyplnila medzery. No a tu sa mi ta ruka tak triasla, ale fakt som nic nepila::)


supla som kruh do rury iba 8-10 min. pri 190 stupnoch. Opat pozor!!!!! piskota sa nesmie dlho piect, inak sa vysusi. Takze kruh sa pecie a zacala som s pasikmi. Teda este pred pecenim som si pripravila plech opat s papierom na pecenie. Odmerala som si vnutorny okraj tortovej formy ( v mojom pripade 6,5cm) x 2 , cize 13 cm a 2cm som pridala lebo piskota pri peceni sa trochu stiahne takze spolu 15 cm od okraja plechu. Natiahla som si ceruzkou na opacnu stranu papiera ciaru ako voditko. Obvod tortovej formy nejakych 75 cm. Plech mal dlzku 40 cm, takze tam bola aj nejaka ta rezerva na zarovnanie piskoty po upeceni. A znovu tahala som tmavym cestom take sikme ciary do dlzky tych 15 cm. Bielym cestom som vyplnila medzery. Znovu pecieme iba 8-10 min., tak ako kruh.


sorry, trosku rozmazane foto, ale tak to vyzeralo pred pecenim pasikovanej piskoty


tu su uz pasiky zarovnane, rozdelene na polovicu a cakaju na umiestnenie do tortovej formy:)


z cesta, ktory tvori spodok torty sme stiahli papier, umiestnili na tortovy tanier,prip. tacku a opat pripneme okolo upeceneho korpusu odopinatelny bok tortovej formy. Boky vystelieme upecenym pasikavym piskotovym cestom (dobre natesno). Tak, a mame torticku pripravenu na plnenie


vyslahame slahackovu smotanu so smetafixom. Ja som smetafix nepouzila lebo v UK je taka suprova slahacka, ze tu naozaj vyslahate do velmi tuha bez smetafixu. Pre zijucich v UK Elmea modra s jahodou 284 ml. Vyslahanu slahacku odlozime do chadnicky. Ja som ani cukor nepridavala,pretoze podla ostatnych ingredienici som usudila, ze to nie je nevyhnutne


horku cokoladu roztopime nad parou. Dajte pozor, aby sa vam dno kajstrolika nedotykalo vriacej vody a iba velmi kratko, aby nebola prilis horuca. Obcas premiesajte, odstavte zo sporaka


mascarpone ( v mojom pripade Quark, ale myslim, ze ked pouzijete taky jemnucky tvaroh, kedysi bol dostat v takom baleni ako maslo, uz som akosi zabudla nazov, tak to bube OK) rozmiesat, pridat ochladenu, ale nie stuhnutu cokoladu,preslahat metlickami


do vzniknutej cokoladovej masy opatrne zamiesame 1/3 slahacky


natrieme cokoladovu plnku do pripravej torty a odlozime do chladnicky


tak a ideme na druhu plnku: gastanove pyre rozpucime v miske vidlickou, pridame 1-2 PL rumu (prip. rum. esencie) 1-2 PL praskoveho cukru (ochutnajte ako vam vyhovuje, ja som mala take v konzerve uplne bez prichute a na Slovensku sa vacsinou predava madarske a to je uz aspon trochu ochutene)


pridame dalsie mascarpone preslahame metlickami a nakoniec uz len rucne jemne zamiesame druhu tretinu slahacky. Opatrne natrieme na tu cokoladovu plnku, tak , aby sa nam plnky nepomiesali. Bolo to dost tuhe, ja som s tym nemala problem. ( tu mi vypadlo jedno foto) a opat odlozime do chladnicky


tak a ideme na poslednu plnku: dame roztopit bielu cokoladu opat postup ako pri horkej cokolade. Do rozmiesaneho mascarpone pridame roztopenu bielu cokoladu, preslahame metlickami. Namiesto bielej cokolady mozete pouzit aj mliecnu, no ja som sa rozhodla pre bielu a myslim, ze to bolo dobre rozhodnutie. Chut horkej cokolady prepojena rumovo-gastanovym pyre a korunovana sladkou chutou bielej cokolady, tak toto je ta famoznost chuti


nakoniec zamiesame poslednu tretinu slahacky, ale uz iba rucne


natrieme na gastanovu plnku. Ak mate doma visne, mozete ich namocit do rumu a popichat do gastanovej plnky a az potom natriet poslednu plnku. Ja som nemala, tak som nedala


posledna plnka natreta,az po okraj, aby sa priklop "prilepil"


polozime priklop na tortu a to tak, ze ta strana, z ktorej sme stiahli papier na pecenie, tak bude hore, pretoze je rovnejsia. Jemnucko popritlacame korpus ku kremu, ale ozaj iba jemnucko. Odlozime trochu stuhnut do chladnicky , moja sa chladila asi dve hodky, viac sme nevydrzali:)


pred podavanim poprasime praskovym cukrom cez sitko


tak na zaver: hodnotim ako famoznu chut, pre ktoru sa oplatilo stravit v kuchyni s mensimi prestavkami cca 3 hod.. Torta je velmi syta a aj ked je tam vela plnky, tak nie je tazka, pretoze to nie je maslova plnka, ale tvarohova. Mozno sa vam bude zdat , ze je to velmi narocne na pripravu, ale to len vyzera tak, pretoze som sa snazila velmi podrobne opisat postup. Ja som bola inspirovana iba vyslednou fotografiou, takze som nevedela ani co a ako mam robit. Len som si domyslela a okrem tej krivolakej spiralky na priklope... no, ale ved posudte same


pridavam pre Eriku a ostanych v UK foto gastanoveho pyre, ktore som pouzila. Hladajte ho pri masovych, paradajkovych, fazulovych konzervach, nie pri ovocnych



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Gule, gulky, gulicky- gastanovo-nutelove | Twister - Famozna cokoladovo-gastanova torta | Corn bread - kukuricovy chlieb >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkom: 179 (zobrazuje sa 21-40)<< predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ďalšie >>
kikuska t. (jasidielko) ID 56687 (22.5.2011, 18:51)
adka, velmi silno uvazujem, ze tuto torticku upeciem bratovi na narodeniny, len mam formu 22 cm...ako mam prisposobit suroviny? *-) *-) *-) *-)
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (24.5.2011, 19:54)
Kikuska podla mna to nie je az tak velky rozdiel. Poprinajhorsom sa ti moze trochu plnky ( za dve lycice :) ) zvysit, ale ta je taka vyborna, ze isto nebude problem pomlsat si na nej. A mozno budes mat korpus o 2 mm hrubsi :). Vazne: kludne urob podla tohoto rozpisu, mysim, ze tie dva cm sa stratia. Daj mi potom prosim vediet, ako sa ti darilo a ci vam chutnalo. Papa (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Martina M. (matami) ID 128343 (26.4.2011, 13:23)
wau ...vyzerá neskutočne dobre ...už viem, čo upečiem cez víkend na moju oslavu narodenín :))
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (1.5.2011, 9:08)
Matka tak ako dopadla torticka? (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Martina M. (matami) ID 128343 (13.10.2011, 8:48)
Adrika, prepáč, že až teraz odpovedám ...no pečenie sa napokon nekonalo, vyriešila to za mňa choroba, bola som slabá ako mucha a na pečenie som sily už nemala. Oslavu sme odložili a na moje veľké prekvapenie tortičku (síce inú) mi upiekla sestra .
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (13.10.2011, 19:55)
Matka, obcas sa stava, ze clovek mieni a ... Mas zlatu sestricku, ked ta takto milo prekvapila. Zdravim Ada (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Petronela D. (almolonga) ID 47833, mimibazar.sk/almolonga (3.4.2011, 16:18)
Vcera som robila syncekovi na narodeniny tuto torticku akurat som na vrch este pridala jedly obrazok Buzza raketaka z Toy story .... oplatilo sa .... vsetci sa oblizovali az za usami :-p manzel ju vynachvalil kade mohol ,-) je ozaj (Y) FAMOZNA (Y) to slovo ju neskutocne vystihuje....dakujeme za receptik (^) |:o) (flower) (Y)
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (3.4.2011, 20:06)
Petka, tesi ma, ze torticka mala taky uspech, Syncekovi vsetko najlepsie, (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Lucia F. (Lucka7) ID 22900 (5.3.2011, 21:02)
Vyzerá fantasticky (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (5.3.2011, 21:52)
Lucka, ale ona aj chuti fantasticky :) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Hana M. (hanahmonthana) ID 124105, mimibazar.sk/hanahmonthana (5.3.2011, 20:31)
Adrika,
včera som Tvoju tortičku vyskúšala (trvalo mi to 3,5h), ale dnes som zožala veľký úspech, tak dík za skvelý receptík, lebo tá námaha stála zato.Hana
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (5.3.2011, 21:50)
Hanka, presne tak ako pises, ta namaha pri tejto torticke stoji zato. Tesim sa, ze si mala s totickou uspech (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Ivana T. (ivanitis) ID 141638 (11.2.2011, 12:17)
Ahoj Adrika, ďakujem za skvelý recept. Na to že som piekla tretí krát v živote, sa tortička podarila vynikajúco...vďaka tvojmu podrobnému obrázkovému postupu. Strávila som síce pri tom 4 a pol hodiny ale výsledok určite stojí za to. Na vrchnú časť som použila cukrárenské vrecká, ktorým vďačím za takmer dokonalú špirálu :)))Vyzerá skvele a chutí ešte lepšie (^) (^) (^) (^) (^) (^) (^) (^)
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (13.2.2011, 18:37)
Ivanka, som velmi potesena tvojim milym komentarikom. Mam obrovsku radost, ze sa torticka takto skvele vydarila. Si velka sikovnica, ked si to takto bravurne zvladla (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Lucia H. (gupka) ID 9968 (6.12.2010, 15:07)
Ahoj Adrika (F) (F) (F)tak som mala konečne príležitosť skúsiť túto úžasnú dobrotku (zajic)torta sa mi krásne podarila (Y)až na vrchný korpus +o(ale ten som bohato posypala cukrom a nič z nepodarku nebolo vidieť ,-)kruhy boli krivé až hrôza, ale tá chuť -úúúžasnáááá (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)dokonca aj malá si dala celú porciu, čo je už čo povedať, lebo zákusky moc neje, ale toto každý strašne, ale strašne chválil (Y) (Y) (Y)takže Ti veľmi veľmi ďakujem za tento úžasný receptuš a pozdravujem ku vám domov (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (12.12.2010, 11:12)
Ahoj Lucka, dakujem za tvoj mily komentarik. Som velmi rada, ze si torticku vyskusala a hlavne, ze torticka chutila. Co tam po spiralke, ved moja je tiez taka kostrbata a kvoli nej som ani nechcela vkladat tento receptus, ale nakoniec chut zvitazila nad vzhladom :). Ja sa chystam na tu tvoju speci "rusku", ale musela som si dat teraz vacsiu pauzu,pretoze rucicka na vahe stupla do zavratnych vysok :). Sme momentalne iba dvaja s manzelom , takze som trochu zmiernila svoje vypekanie. Lucka , opatujem pozdrav a vsetko dobre zelam tebe aj tvojej rodinke. Papa Ada (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (F) (F) (F) (F) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o)
ODPOVEDAŤ
Darina R. (dadulka19) ID 8655, mimibazar.sk/dadulka19 (6.11.2010, 22:25)
Adrika,tak Twister je na svete (radost) (radost) (radost)a čo sa veľmi čudujem,chutí aj mojim (child9) (X)...Len mi nejak plnka nevyšla do celého korpusu,asi som moc ochutnávala ,-) ,-) ,-) ,-) ,-)Inak parádička (^)...ďakujéééém za receptík a o týždeň sa púšťam do ďalšieho receptíka od Teba (hello) (hello) (hello)
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (12.12.2010, 11:17)
Darinka, tesim sa veeeeeelmi. Nemas zaco dakovat, ved receptiky su nato, aby sa sirili medzi nami dievcatami :) A tej plnky si asi ochutnavala fak vela (to sa ani necudujem, vsak je uplne uuuuzasna) , pretoze mne sa este kusocek aj zvysil :) Dakujem za tvoj komentarik. Papa Ada (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) |:o) |:o) |:o) (F) (F) (F)
ODPOVEDAŤ
Mária K. (jajanela) ID 140758 (3.11.2010, 16:39)
Konečne som sa odhodlala urobiť túto tortičku,síce som sa poriadne zapotila ,ale výsledok stál za to.Je na (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)Postup je super,bez neho by to bolo ťažké,takže velká vďaka za recept,robila som s mascarpone a možem len odporučiť.Maja
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (4.11.2010, 20:11)
Majka, dakujem krasne za komentarik. Velmi ma potesil. Veru, niet nad recepty s foteckami. Ja som videla tuto tortu iba na obrazku, uz hotovu. Musela som studovat popis aj niekolkokrat a doslova upiect ju najprv v mojej predstave :) No a podarilo sa az na tu spiralku :). Mozno sa niekomu zda postup zdlhavy, ale snazila som sa co najpodrobnjesie urobit postup, aby sa dala dobre zvladnut torticka, pretoze je fakt famozna.Tesi ma, ze si ju vyskusala a hlavne, ze si bola s vysledkom spokojna (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Lucia K. (Lucia8504) ID 98072 (23.10.2010, 23:27)
Tak som ju včera robila na dnešnú oslavu a aj keď nevyzerá tak krásne ako tá vaša, chutí neskutočne! Nie je to ani také náročné ako sa na prvý pohľad zdá, asi navjäčší problém som mala s tou vrchnou špirálou, ale tak hlavne aby chutila, že? A zaujímalo by ma, akú bielu čokoládu ste použili? Pretože tá moja sa pri topení začala ako keby troška zrážať a oddeľovať. Inak naozaj odporúčam všetkým a predpokladám že na Silvestra dáme repete.
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (24.10.2010, 16:11)
Lucka, velmi ma tesi, ze ste sa inspirovali touto tortickou a rozhodli ste sa ju vyskusat. Moja spiralka tiez nie je ukazkova a vlastne kvoli nej som ani nechcela torticku pridavat, ale nakoniec som sa nad ten maly nedostatok povzniesla a pridala som receptik. Bielu cokoladu som pouzila obycajnu z Tesca (anglickeho). Biela cokolada ma tendenciu zrazat sa, preto treba velmi opatrne postupovat pri jej roztapani. Rozpustam nad parou. Hrniec sa nesmie dotykat vody a za staleho miesania ju pomaly nahrievam a rozpustam. Nesmie byt ani prilis horuca. teda dlho zohrievana nad parou. Proste tak akurat :) . Stale miesat. Tak hadam aspon trochu som pomohla. (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Miriama L. (miracko) ID 11257, mimibazar.sk/miracko (22.10.2010, 23:15)
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (jidlo) (jidlo) (jidlo) (jidlo) (jidlo)
Určite vyskúšam!!!! (K)
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (24.10.2010, 16:03)
Budem velmi potesena a rada si pozriem aj fotecku (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Saša L. (Alexa61) ID 107270 (16.9.2010, 11:29)
...úzasneeeeee......ste strasne sikovna...... (Y)
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (18.9.2010, 23:44)
Dakujeeeeeeeeem (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Martina K. (nojmanka) ID 618, mimibazar.sk/nojmanka (12.9.2010, 11:16)
Adka, nemas nejaky tip ako nahradit tu gastanovu plnku, kedze pyre z gastanov nemam rada ,-) Dakujem (L)
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (12.9.2010, 14:57)
Matka a co keby si skusila napr. horku cokoladu, mliecnu cokoladu a bielu cokoladu? prip. kokosovu plnku? Da sa to vlastne robit aj v ovocnom prevedeni , takze komu co chuti. Ak vyskusas inu verziu, tak urcite daj prosim vediet ako to dopadlo. Dakujem (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Martina S. (matulaS) ID 146019 (12.9.2010, 10:05)
adrika, este raz velka vdaka, torticka mala velky uspech, fotka sice len z mobilu a narychlo ale aspon tak. http://www.mimibazar.sk/rodinne_foto.php?id=736801 este v reze http://www.mimibazar.sk/rodinne_foto.php?id=736800 musela som krajat mensie kusky, boli obavy, ale zjedla sa na jedno posedenie (hello) este raz dakujem (Y)
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (12.9.2010, 14:54)
Matka ani si nevies predstavit ako sa velmi tesim, ze sa ti torticka tak krasne vydarila. To, ze ten kremik trosku precnieva, podla mna vobec nevadi. Pripada mi to ako torticka pod klobucikom. Dufam, ze si svokra potesila |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) (L) (L) (L) (L) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Martina S. (matulaS) ID 146019 (12.9.2010, 19:44)
adrika, ano svokor bol nadseny a nielen torticka ale aj ja som bola hviezda :-) vsetkym velmi chutilo, ta namaha stala za to (Y) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Martina S. (matulaS) ID 146019 (10.9.2010, 15:01)
tak adrika, mam to za sebou .-) dakujem velmi pekne za super postup na tuto naozaj famoznu tortu, vsetko islo super, az na to, ze mam torticku asi 4 cm nad okraj formy, ale mala som aj boky vyssie, chcela som ich zrezat az potom a to som uz nemohla :-) zajtra ju nesiem svokrovi na 70, tak dufam, ze bude vsetkym chutit. ak sa mi podari spravim aj fotku. Robila som uz nespocetne vela receptom z MMB, vacsina bola naozaj super a tymto dakujem aj vsetkym sikulkam pridavajucim sem svoje diela, no ziaden vytvor som neotfotila, ale myslim, ze tento kusok si to naozaj zasluzi :-) (L)
ODPOVEDAŤ
helena m. (helenka57) ID 36632 (upravené 25.8.2010, 14:36)
ja by som sa chcela spytat mam iba 26cm formu a plech iba 40cm vynde mi to na tie bočne
pasiky ked forma ma obvod 90cm dakujem hela beriem spet už som na to prišla
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (28.8.2010, 0:32)
To je dobre, ze si si uz poradila, v postupe je vsetko dopodrobna rozpisane. Sorry, ze tak neskoro reagujem, ale som tu par dni nebola. Drzim palceky, nech sa pri peceni dari (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Marcela C. (rimanka) ID 30558 (30.7.2010, 14:44)
Aj ja som sa pokusila urobit tuto tortu. Chcem tie zienky , ktore sa boja , nech to skusia, vyzera tazko, ale ja , uplne neskusena tortova gazdinna som to zvladla dobre. narocna je na cas a umyvanie riadu, ale zala som uspechy. Hostia najprv, ze im staci maly kusok, zlakli sa tej plnky, myslel, ze je to tazka maslova plnka, ale po ochutnani chut tvarohu zabodovala a vypytali si aj druhy kusok , Pouzila som tvaroh od Babicky, aspon, tak sa vola, casto ho maju u Billy, v kelimku s modrym vieckom. ten nam najviac chuti do kremov a natierok. Vdaka za recept.
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (30.7.2010, 20:30)
Marcelka velmi sa tesim, ze sa ti podarila torticka a tvojim hostom chutila. Dakujem za mily komentarik (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
martina c. (limetka75) ID 3019 (29.7.2010, 18:36)
Adrika, vcera som nasla Vas recept a dnes som sa pustila do pecenia uzasne vyzerajucej torty. musim povedat, ze moja spiralka ma tvar ekg ale snad na chuti jej to neuberie. prave sa chladi v chladnicke a cela rodinka sa nevie dockat dokedy tam este musi byt,pretoze pri kostovani kremov sa oblizovali az za usami :))). dakujeme za inspiraciu.
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (30.7.2010, 7:27)
Matka, tesim ma, ze ste sa rozhodli tuto naozaj famoznu torticku vyskusat. Ved ja som kvoli tej mojej nevydarenej spiralke tiez zvazovala, ci ho mam vobec uverejnit. Nakoniec som rada, ze som tak urobila, pretoze torticka ma ohromny uspech a zda sa, ze nikomu ta nepodarena spiralka okrem mna nevadi :). Dufam, ze ste si dobre pochutnali (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Žaneta J. (tweetinka) ID 4775, mimibazar.sk/tweetinka (6.7.2010, 17:06)
toto vyzera neeeeeeeeskutocne uuuuzasne. Uz je medzi oblubenymi a ked drahy prestane strajkovat ,-) ,-) ,-) tak urcite pripravim.
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (7.7.2010, 19:43)
Zanka, ty si teda podarena, vraj ked prestane drahy strajkovat, si ma rozosmiala poriadne (L) (L) a to je dobre (Y) Tak nech ju skusas cim skor (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Kornélia K. (Kisskor) ID 156517 (6.7.2010, 14:41)
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) (D) (D) (D) (D) (D) (D) (D) (D) (D)
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (7.7.2010, 19:42)
(L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Celkom: 179 (zobrazuje sa 21-40)<< predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu