
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
POLIEVKY |
Katarína B. (kava4) ID 47637 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Karfiolová zamatová polievka[ recept č. 22533 zo dňa 22.1.2010 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 150 g masla, 1 cibuľa, ½ ČL horčice, 1 karfiol, 600 ml polotučného mlieka, 150 ml zeleninového vývaru, 1 bobkový list, 2 ČL slnečnicového oleja, 100 postrúhaného čedaru, soľ, mleté čierne korenie, petržlenová vňať POSTUP PRÍPRAVY V hrnci roztopíme maslo, pridáme nasekanú cibuľu a horčicu. Všetko dobre premiešame a do hrnca pridáme ružičky karfiolu. Zopár ružičiek si odložíme bokom. Primiešame mlieko, bobkový list a zmes necháme zovrieť. Prikryté varíme asi 10 minút. Na panvici zohrejeme olej a zvyšné karfiolové ružičky opražíme. Z polievky vyberieme bobkový list a zmixujeme ju. Podľa chuti pridáme soľ a mleté čierne korenie. Polievku podávame spolu s opraženým karfiolom a nasekanou petržlenovou vňaťou. |
![]() | Daniela K. (kocada) ID 113496, mimibazar.sk/kocada (26.4.2010, 15:44) |
super napad, urcite skusim ![]() ![]() ![]() paci sa mi ten napad s tym oprazenym karfiolikom navrchu ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Natália H. (natali_hr) ID 85673, mimibazar.sk/natali-hr (26.4.2010, 15:32) |
je super... ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |