končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Martina P. (Mata74) ID 9033 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) Kuracia zmes so sampionmi a hraskom[ recept č. 2250 zo dňa 13.9.2007 ] POTREBNÉ PRÍSADY 2 stredne velke kuracie prsia, cca 100 g kuracich pecienok, 100 g sunky, 1 cibula, cerstve sampiony, hrasok (mrazeny alebo v konzerve), petrzlenova vnat POSTUP PRÍPRAVY kuk nizsie.... OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI na troche oleja spente cibulu..... pridajte na pasiky nakrajane kuracie prsia a pecienky a nechajte par minut dusit.... potom pridajte nakrajanu sunku a sampiony (dala som ich tam asi 2 pohare) a opat nechajte par minut dusit.... nakoniec pridajte petrzlenovu vnat a hrasok, ja vzdy davam mrazeny, ktory si rozmrazim v mikrovlnke. Dala som ho tam za necely pohar....Zmes dobre premiesajte dochutte solou a korenim. Tot vsjo....Dobru chut..... OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
Deni T. (fufik) ID 1652, mimibazar.sk/fufik (13.9.2007, 8:09) | |
Krásne aranžmá | |
ODPOVEDAŤ |