Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 25 návštěvníkov)
Paradajkové tapenade
[ recept č. 2224 zo dňa 10.9.2007 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
malé paradajôčky * olivy * tvrdý kvalitný syr * olivový olej * ak chcete - cesnak * soľ * biele mleté korenie * na ozdobu petržlenová vňať
POSTUP PRÍPRAVY
Veľmi jednoduché, za predpokladu, že máte maličké vydlabávatko, čím vypitváte malé rajčinky. Recept použite kľudne na veľké rajčiny, ktoré naplníte olivami a syrom.
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
![]() |
1. V mise zmiešajte nakrájané olivy, nahrubo nastrúhaný tvrdý syr, soľ, biele mleté korenie a olivový olej, dobre zmiešajte a nechajte chvíľku odstáť, nech sa spoja chute. |
![]() |
2. Vydlabávatkom vypitvajte rajčiny a naplňte ich olivovou zmesou. Vrchnáčiky samozrejme odložte a z polovice nimi prekryte rajčiny. |
![]() |
3: Na záver už iba posypte posekanou petržlenovou vňaťou a dobrú chuť! Výborne sa hodia k celozrnným bagetám ako jednohubky. |
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
Daniela Š. (Elke) ID 19833 (upravené 13.9.2007, 8:45) |
...veľmi zaujímavý recept,naozaj som už čítala veľa receptov,ále také ešte nie |
ODPOVEDAŤnahlásiť |