
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
MÚČNIKY, POHÁRE |
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)Orechovo-cokoladova babovka[ recept č. 22220 zo dňa 12.1.2010 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 300 g hladkej muky 100 g nasekanych orechov 100 g na male kusocky nasekanej cokolady 6 vajec /stredne/ 350 g makkeho masla -staci aj Hera 70 g praskoveho cukru 1 bal.vanilkoveho cukru kora z citrona 200 g krystaloveho cukru 3 PL rumu POSTUP PRÍPRAVY Babovkovu formu / obsah 2l/ vymazat maslom a vysypat struhankou. Muku, orechy a cokoladu zmiesat.Zltky oddelit od bielkov.Maslo vyslahat s praskovym cukrom, vanilkovym cukrom a so struhanou korou z 1 citrona.Pridat po jednom zltku a dobre preslahat. Bielka vyslahat s krystalovym cukrom.1/3 snehu zamiesat k zltkovej mase,pridat rum a 2/3 zamiesat k muke. Nakoniec vsetko dobre premiesat. Ruru vyhriat na 170 stupnov a piect 45 minut. Ja som pouzila inu formu, lebo sa mi zdalo ze moja babovkova forma je mensia. |