
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BRAVČOVÉ MÄSO |
viera p. (straposko) ID 50849 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Pecene masko/PACOVANE/ na strapi sposob s pyre a cviklou!!!![ recept č. 22130 zo dňa 10.1.2010 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Rozoberiem tu len pecene masko snad zemiaciky kazdy zvladne podla seba :o)\\r\\nTakze preco podla mna?ja robim pecene masko z bravcoveho pekneho kusku pleca POSTUP PRÍPRAVY plecko umyjeme nakrajame na vacsie hrudky,dame do nadoby osolime viacej ,pouzijeme trosku cierneho korenia trosku sladkej cervenej papriky,okminujeme,dame aj par zrniek feniklu,dobre pocesnakujeme,nakrajeme slaniku na platky poukladame do nadobky s masom a zalejem e olejem,nechame do druheho rana odsatat,dame do jenskeho skla ,vylejeme aj pac v com sa maso pacovalo,aj tu slaninku pecieme na 200st kazdy podla svojej ryry cca ja hodku a pol ..................mnaaaaaam dobru chut \\r\\nMASO zastane vlacne stavnate a nevysusene.......................... |
beata s. (kristina82) ID 47078 (18.1.2010, 12:14) |
piecť odokryte? |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | viera p. (straposko) ID 50849, mimibazar.sk/straposko (18.1.2010, 20:33) |
zakryte a na konci nastavim ruru na pecenie gril a 220stupnov a odokrijem a spravi sa okamzite chrumkavy skralup | ||
ODPOVEDAŤnahlásiť |