|
nachystame si papriku-umyjeme,vyčistíme... |
|
treba si zohnať šikovnú pomocníčku,ktora pomôže všetky suroviny pomlieť 2x na mäsovom mlynčeku... |
|
meleme,meleme...je to fuška (Najmä, keď nemáme doma žiadny vhodny stôl,na ktorý možno upevniť mäsovy mlynček.Zostal nám len starý "rozheganý" stolík vonku na dvore,nakoniec nám začalo do roboty pršať-domleli sme to pod dáždnikom! ) |
|
2x-premleté to vyzerá asi takto... |
|
nachystáme si soľ a cukor... |
|
soľ aj cukor nasypeme do (krvopotne) pomletej hmoty... |
|
zatial si umyjeme poháre ( toto fakt z celého zavárania neznášam!!!) |
|
po uvarení naplníme pohare a sterilizujeme 15 minút... Pikant je chutný na hrianky,na ochutenie čohokolvek-guláš...nám chutí aj na chlebíku s masťou či maslom.Dobrú chuť. |