. .. .. .. .. .. .
. .

Výborné kysnuté trojuholníčky na slano - RECEPT 22001

jana j. (Janushinka) ID 30839
Oblasť: Košice
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 23.12.2007
Naposledy: 23.6.2020 22:02
Aktualizácia: 30.9.2018 19:02
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 9
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 145
NÁVODY 0

CHUŤOVKY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 25 návštěvníkov)


Výborné kysnuté trojuholníčky na slano


[ recept č. 22001 zo dňa  ]


Výborné kysnuté trojuholníčky na slano


POTREBNÉ PRÍSADY

cesto: 600g hladkej múky, 400ml vlažného mlieka, 75ml vlažného oleja, 1ČL cukru, 1 a 1/2 ČL soli, 1/2 kocky čerstvého droždia, základná plnka: 100g zmäknutého masla, 2 žltka, 1 hlávka cesnaku a viac, soľ podľa chuti, okrem toho môžeme plniť aj šunkou/salámou, syrom, bylinkami, semienkami,zeleninou, proste čím chcete

POSTUP PRÍPRAVY

Ja som robila cesto v DP, ak nemáte, tak klasicky, z droždia, cukru a mlieka urobiť kvások, pridať k múke, oleju, dochutiť a vypracovať cesto. Vykysnuté cesto si rozdelíme na 4 časti a každú vyvaľkáme na tenko, potrieme základnou plnkou a kto chce, môže ešte čosi na to poukladať, alebo posypať bylinky/semienka. cesto zrolujeme ako na závin, prenesieme na plech a ešte jemne potrieme základnou plnkou. Takto vedľa seba uložíme 4 záviny, ktoré potom prerežeme na trojuholníčky a necháme cca pol hodiny podkysnúť. Pečieme na 180°približne 25min.
Tieto moje nevyzerajú práve najlepšie, ale chuťovo sú výborné, k vínku ako stvorené.
Ja som každé plnila ináč, jedno je len základná plnka, ďalší je navyše so syrom, ďalší so šunkou a kapiou a posledný má naviac semienka a bylinky.
<< Pšenično ražno celozrný chlebík | Výborné kysnuté trojuholníčky na slano | Grahamový chlebík >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Lucia K. (Myrtille) ID 332016 (4.7.2024, 12:44)
F A M Ó Z N E
s cestom sa výborne pracuje, po upečení sú nadýchané a chutné. Výborný recept. Ďakujem (F)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Zuzana D. (avanka) ID 14337 (9.2.2010, 14:31)
Jani, su nadhernééééé, cez vikend skusim (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤnahlásiť
jana j. (Janushinka) ID 30839 (9.2.2010, 17:29)
och, no práveže tieto nevyzerajú až tak úchvatne, ale chuťovo sú fakt super a s cestom sa tiež výborne robí, tak isto vyskúšaj (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
katarina s. (kassa) ID 9569, mimibazar.sk/kassa (9.2.2010, 11:03)
Janka su uzasne, robila som na ples k vinu a prve boli fuc (Y) (Y) (Y) super recept :-) idem to skusit v tej DP :-) vdaka (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
jana j. (Janushinka) ID 30839 (9.2.2010, 17:26)
jéj, ďakujem veľmi pekne, u nás jednoznačne vedú a na také posedenia sú ako stvorené a navyše každá várka sa dá urobiť inej chuti (Y) čiže každý si isto nájde svoje (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Eva M. (evica39) ID 125668 (6.1.2010, 21:03)
Odporúčam! Pečiem podobné chuťovky, ale z lístkového cesta. Potriem kečupom, poukladám šunku, syr. Zaviniem, potriem vajíčkom, posypem sezamom. (clamp)
ODPOVEDAŤnahlásiť
jana j. (Janushinka) ID 30839 (6.1.2010, 21:44)
áno aj z lístkového cesta je to fajnotka a aj rýchlo hotové |:o) len teraz mám novú DP, tak skúšam čo všetko dokáže a veru celkom dosť toho a aj dobre dokáže :-D :-D :-D
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu