Eva N. (torticka) ID 66510 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |
Svadobné srdce
[ recept č. 21911 zo dňa 3.1.2010 ] PRO INSPIRACI
POSTUP PRÍPRAVY
Torta vážila 3,5 kg. Korpusy svetlé potreté džemom a plnka jahodová s kúskami jahôd. Celá torta bola potiahnutá hmotou z penových cukríkov MMF aj ozdoby boli z MMF. |
 | Katarína K. (katana) ID 41442 (6.1.2010, 9:51) |
je nádherná  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Jarmila P. (kern) ID 56558 (4.1.2010, 16:22) |
Evičko ,krásný dort. Moc se ti povedl.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Eleonóra K. (deniseee) ID 1443, mimibazar.sk/deniseee (4.1.2010, 7:28) |
Je nadherna... krasne jemna, a pritom jednoducho dokonala . Len tie gulocky mi nikdy nechcu pekne drzat... toto obdivujem... aj z boku ked su na torte... ako to robite, sikulky z krasnych receptov?  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Eva N. (torticka) ID 66510 (3.1.2010, 22:11) |
Eva Ž.(evelin77) ja robievam túto jahodovú plnku: 2 jahodové kompóty, 2 jahodové pudingy + 1 Palmarin alebo Hera,torška práškového cukru ale len aby plnka nebola veľmi sladká.. Šťavu z jahôd nalejem do hrnca ale stačí len z 1,5 kompótu.Celé jahody rozmixujem ale nie celkom úplne, len chvíľku,aby ešte ostali kúsky jahôd.Tak jahody pridám k šťave.V troške šťavy si rozmiešam pudingy a uvarím všetko na hustú červenú kašu. Vymiešam si Palmarin alebo Heru s práškovým cukrom a po lyžiciach pridávam vychladenú kašu. ale jemne prešľahám na nízkom stupni, aby sa jahody úplne nerozmixovali. Plnka vyzerá ako zrazená ale to tak má byť...pri všetkých jahodovým plnkách sa troška zrazí. Chutí SKVELE Tak nech sa vydarí  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Eva Ž. (evelin77) ID 98961 (3.1.2010, 21:49) |
krásna, jemnučká, prezraď receptík na jahodovú plnku /lebo ja robievam jahodovú len trasenú, inú som si ešte netrúfla/  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |