
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Jana K. (januscha23) ID 104163 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Bielkový srnčí chrbát[ recept č. 21399 zo dňa 17.12.2009 ] PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 6 bielkov, 130 g práškového cukru, 100 g polohrubej múky, 1/2 balíčka kypriaceho prášku, 2 PL rumu, 2 PL oleja, 50 g hrozienok, 50 g vlašských orechov, 50 g čokolády POSTUP PRÍPRAVY Z bielkov ušlaháme tuhý sneh, pridáme cukor, rum, potom postupne olej a múku. Orechy a čokoládu nadrobno posekáme a zľahka zapracujeme do cesta. Formu na srnčí chrbát natrieme maslom a posypeme múkou. Vylejeme do nej cesto, zarovnáme ho a dáme piecť do vyhriatej rúry. Pečieme pri strednej teplote asi 25 - 30 minút, (vyskúšať špajlou). Hotový koláč vyberieme, prikryjeme suchou utierkou a asi po 10 minutách vyklopíme. Vychladnutý ho pokrájame na rovnaké rezy. |