
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Marcela M. (mulinka) ID 95644 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Morčacie prsia na hubách[ recept č. 21296 zo dňa 14.12.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY 4 ks morčacích rezňov, 60 g údenej slaniny, 100 g čerstvých (sušených) húb, 100 ml bieleho vína, 1 PL kyslej lahôdkovej smotany, 1 cibuľa, 2 strúčky cesnaku, vývar z kostí, 1 PL paradajkového pretlaku, drvená rasca, mleté čierne korenie, soľ POSTUP PRÍPRAVY Rezne naklepeme, osolíme, okoreníme ml. čiernym korením a opražíme na nakrájanej rozškvarenej slanine. Pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu, roztlačený cesnak, očistené nakrájané huby a rascu podľa chuti. Chvíľku ešte pražíme a potom podlejeme vývarom a udusíme domäkka. Nakoniec primiešame paradajkový pretlak spolu s vínom a ochutíme kyslou smotanou. |