. .. .. .. .. .. .
. .

Netuhnuca cokoladova poleva - RECEPT 21155

Zuzana M. (anaxamon) ID 18400
.
Oblasť: Pezinok
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 2.7.2007
Naposledy: 9.1.2024 18:44
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 1
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 14
NÁVODY 0

MÚČNIKY, POHÁRE

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)


Netuhnuca cokoladova poleva


[ recept č. 21155 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

potrebujete cokoladu, podla chuti ci uz cistu 70% alebo mliecnu, slahackova 33% smotana

POSTUP PRÍPRAVY

Cokoladu rozpustime v nadobe, ktoru este ponorime do dlasieho hrnca s vriacou vodou. Do cokolady postupne prilievame smotanu podla chuti a podla toho aku riedku polevu chceme.

Poleva je vyborna k mlsaniu, na palacinky,na founde k ovociu alebo aj na vecerne postelne santenie :-))

Smotana zabezpeci, ze poleva nestuhne a je vyborna aj ako chladna ci studena
<< Ako sme pripravovali homara | Netuhnuca cokoladova poleva | Korbáčiky resp. syrové nite >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Jarmila M. (Jarmila50) ID 61703 (12.12.2009, 11:26)
(clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Alena K. (Ruslanka) ID 67527, mimibazar.sk/ruslanka (11.12.2009, 21:55)
Zuzka, toto je super (Y) a na karamelový topping recept nepoznáš? :-)
ODPOVEDAŤ
Zuzana M. (anaxamon) ID 18400 (12.12.2009, 11:50)
alenka nemam vyskusany ale ked nad tym teoreticky premyslam, tak by to malo fungovat aj s karamelom podbne ako s cokoladou. Teda ze si ropustis cukor, skaramelizujes, potom budes pomaly prilievat smotanu kym sa karamel nerozpusti a mas to....smotana v podstate zabezpeci aby ti karamel nestuhol a karamel samotny ti ochuti smotanu...malo by to fungovat, len treba jemny plamen ci nizku teplotu aby si karamel nezcernala...vyskusaj a daj vediet ako sa podarilo... (L)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu