. .. .. .. .. .. .
. .

Netuhnuca cokoladova poleva - RECEPT 21155

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 18400 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)


Netuhnuca cokoladova poleva


[ recept č. 21155 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

potrebujete cokoladu, podla chuti ci uz cistu 70% alebo mliecnu, slahackova 33% smotana

POSTUP PRÍPRAVY

Cokoladu rozpustime v nadobe, ktoru este ponorime do dlasieho hrnca s vriacou vodou. Do cokolady postupne prilievame smotanu podla chuti a podla toho aku riedku polevu chceme.

Poleva je vyborna k mlsaniu, na palacinky,na founde k ovociu alebo aj na vecerne postelne santenie :-))

Smotana zabezpeci, ze poleva nestuhne a je vyborna aj ako chladna ci studena
<< zdravé sézamky | Netuhnuca cokoladova poleva | papriková tofu nátierka >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Jarmila M. (Jarmila50) ID 61703 (12.12.2009, 11:26)
(clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Alena K. (Ruslanka) ID 67527, mimibazar.sk/ruslanka (11.12.2009, 21:55)
Zuzka, toto je super (Y) a na karamelový topping recept nepoznáš? :-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Zuzana M. (anaxamon) ID 18400 (12.12.2009, 11:50)
alenka nemam vyskusany ale ked nad tym teoreticky premyslam, tak by to malo fungovat aj s karamelom podbne ako s cokoladou. Teda ze si ropustis cukor, skaramelizujes, potom budes pomaly prilievat smotanu kym sa karamel nerozpusti a mas to....smotana v podstate zabezpeci aby ti karamel nestuhol a karamel samotny ti ochuti smotanu...malo by to fungovat, len treba jemny plamen ci nizku teplotu aby si karamel nezcernala...vyskusaj a daj vediet ako sa podarilo... (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu