
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Zuzana M. (anaxamon) ID 18400 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Netuhnuca cokoladova poleva[ recept č. 21155 zo dňa 11.12.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY potrebujete cokoladu, podla chuti ci uz cistu 70% alebo mliecnu, slahackova 33% smotana POSTUP PRÍPRAVY Cokoladu rozpustime v nadobe, ktoru este ponorime do dlasieho hrnca s vriacou vodou. Do cokolady postupne prilievame smotanu podla chuti a podla toho aku riedku polevu chceme. Poleva je vyborna k mlsaniu, na palacinky,na founde k ovociu alebo aj na vecerne postelne santenie :-)) Smotana zabezpeci, ze poleva nestuhne a je vyborna aj ako chladna ci studena |
![]() | Jarmila M. (Jarmila50) ID 61703 (12.12.2009, 11:26) |
![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Alena K. (Ruslanka) ID 67527, mimibazar.sk/ruslanka (11.12.2009, 21:55) |
Zuzka, toto je super ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Zuzana M. (anaxamon) ID 18400 (12.12.2009, 11:50) |
alenka nemam vyskusany ale ked nad tym teoreticky premyslam, tak by to malo fungovat aj s karamelom podbne ako s cokoladou. Teda ze si ropustis cukor, skaramelizujes, potom budes pomaly prilievat smotanu kym sa karamel nerozpusti a mas to....smotana v podstate zabezpeci aby ti karamel nestuhol a karamel samotny ti ochuti smotanu...malo by to fungovat, len treba jemny plamen ci nizku teplotu aby si karamel nezcernala...vyskusaj a daj vediet ako sa podarilo... ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |