
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Marcela Krištofíková (EmKa) ID 633 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) Špenátové lievance[ recept č. 2086 zo dňa 26.8.2007 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY mrazený špenátový pretlak * 3 strúčiky cesnaku * 6 PL hrubej múky * soľ, mleté čierne korenie * štipka muškátového orieška * 3 vajíčka * olej na vysmážanie * OZDOBA: tavený syr * šunková pena POSTUP PRÍPRAVY kuki kuk: OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ![]() 1. Mrazený špenátový pretlak nechajte úplne rozmraziť, pridajte prelisovaný cesnak, ![]() 2. hrubú múku, ![]() 3. žĺtka, soľ podľa chuti, ![]() 4. mleté čierne korenie, ![]() 5. štipku muškátového orieška, ![]() 6. a tuhý sneh z bielkov. Jemne zamiešajte a ide sa na to. ![]() 7. Lievance smažím vždy iba vo vymastenej panvici, pred každým novým naliatím cesta do panvice ju iba mašľovačkou vytriem a lievance sa usmažia bez zbytočného tuku. ![]() 8. Opečte z oboch strán, ![]() 9. a podávajte. Výborne chutia obložené syrom, rajčinou, šunkovou penou, šľahačkovým chrenom.... jak je libo. Dobrú chuť! OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
![]() | Martina R. (ziza) ID 5739, mimibazar.sk/ziza (27.8.2007, 15:56) |
Super,moje deti miluju spenat ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |