Marta G. (Egreska) ID 53992 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov)
Ruské pirohy
[ recept č. 20726 zo dňa 30.11.2009 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
CESTO:600 g polohrubej muky,1/2 drozdia,šalka tepleho mlieka,50 ml oleja,1 čl cukru,1 1/2 čl soli,1 vajce
PLNKA:zemiaky (uvarene a popučene),cibula,huby,klobaska,slaninka
POSTUP PRÍPRAVY
Cesto si vymiesime a nechame 1 hodinu kysnut.Na cibulke podusime huby,pridame slaninku alebo klobasku.Ale mozu byt aj bez masa,ak nemate chut na masove.Zmiešame to cele so zemiakmi,osolime ,okorenime.Cesto si bud vyvalkame alebo s neho odtrhame kusky a plnime plnkou,dobre uzavrieme a vypražame na oleji.Vobec nie su mastne,vyborne su aj same ale my sme mali s dusenou kyslou kapustou.Receptik som videla na č mmb a zaujal ma,len som si ho prisposobila..
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
![]()
Plnka
![]()
Tvarujeme pirohy
![]()
a papame
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
kuchariková m. (asim) ID 165768 (14.5.2012, 9:06) |
Chválim, mňamka na jednotku . |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Petronela P. (petronela353) ID 82342 (28.3.2010, 14:03) |
dnes som ich robila a su mnaaaam dakujem za receptik  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (29.3.2010, 16:34) |
Nie je za čo,som rada ze vam chutili  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (1.3.2010, 9:19) |
Ty sa chystaš na veeeela vecí ako vidím ale to je dobre,určite ta doma budu nosit na rukach  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Aneta C. (Anet_007) ID 67403, mimibazar.sk/anet-007 (30.11.2009, 18:19) |
mnaaaaaaaam, to skusim !  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Marianna S. (Marijanna) ID 49716 (30.11.2009, 16:02) |
OOOOOOOO super ja som to tu už hladal,ale nenasla som. Som v Slovinsku a ked som im rozpravala,ake paradne su tieto pirohy, tak na mna kukali tak to urobim kapustu mam podusenu od vcera tak to bude bastaaaaaa dakujem  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (30.11.2009, 16:31) |
Presne Marianka,aj nam zostala kapusta od včera a bolo to super.A dobre su aj teple aj studene. Tak si pochutte..  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |