. .. .. .. .. .. .
. .

PANGA - rychlá a chutná - RECEPT 20656

Michal L. (MIHAELKO) ID 124102
.
Oblasť: Senica
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 20.11.2009
Naposledy: 14.3.2025 10:32
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 12
NÁVODY 0

RYBY A DARY MORA

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)


PANGA - rychlá a chutná


[ recept č. 20656 zo dňa  ]


PANGA - rychlá a chutná


POTREBNÉ PRÍSADY

- filety z pangaseusa - drvená rasca - červená paprika - cesnak -roztlačený - soľ - platok masla - alobal

POSTUP PRÍPRAVY

pangu ochutime, zabalime do alobalu a pol hodinky pecieme na 180C v trube alebo na grile

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


ingrediencie


pangu ochutime ingredienciami z jednej aj druhej strane, priamo uz na alobale


rybišku zabalime do alobalu


zabalenu rybišku dame na plech a do trúby na 180C, 30min - v prípade že ste mali rybu rozmrazenú. V prípade že máte rybišku zmrznutú pečte ju najprv 10min otvorenú- pri rozmrazení pustí veľa vody, tú zlejeme, zatvorime a dopečeme


dá sa papať na obed ako hlavné jedlo, my sme ju vtedy maly ako raňajky s chlebíkom. Aj keď je panga rychlá, chutná, jemná a bez kostí, snažím sa ju nepoužívať moc často, pretože žije v špinavých vodách a preto sa o jej zdravosti vedú polemiky. Ale veď treba papať hlavne to čo chutí xixi



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
PANGA - rychlá a chutná | Pusinkový ríbezlovník >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (7.2.2010, 16:49)
odporucam Hoki, nemaju vela kosti a daju sa krasne vybrat :-$
ODPOVEDAŤnahlásiť
melania l. (lararuby) ID 130989 (7.2.2010, 16:48)
pangasius?žijú v najšpinavšej vode,plnej ťažkých kovov! (N) (N) (N)Radšej inú rybu,aby ste boli zdraví (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (22.3.2010, 20:38)
ono sa to hovori a koluju o tom aj e-maily po nete.Pre 3 tydnami na ČT 1 v relacii čierne ovce sa kazdy pondelok robi test niecoho.raz su to potraviny,inokedy elktronika,alebo detske kociare.Tentokrat testovali vsetky mozne Pangasy,ktore dostat na trhu.vsetky testom presli na 1-2.Ani jeden nebol zdraviu skoldivy a podotykma,ze ceske a slovenske normy co sa tyka potravin su 100x vyssie ako napriklad normy v zapadnej europe :-$
ODPOVEDAŤnahlásiť
melania l. (lararuby) ID 130989 (22.3.2010, 21:41)
Poprosím to porovnanie slovenských a českých noriem k normám v západnej Europe :-$ :-$ :-$ *-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
kristína s. (nigina) ID 32120 (18.4.2010, 12:04)
Mel, mrkni u mňa tuná http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=18865&user=32120 v diskusii... sme tam písali práve o tom... a dala som tam aj odkaz na stránku, kde je o testoch pangasa... (hello)
ODPOVEDAŤnahlásiť
melania l. (lararuby) ID 130989 (19.4.2010, 7:30)
Normy znesú všetko,niektorým verím asi tak ako naším politikom-teda vôbec. ,-) ,-) ,-) :-p (L) (hello) (hello)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Marika S. (finka) ID 64179 (7.1.2010, 19:23)
Takto robíme rybky aj my...len ešte pokvapkáme pred pečením citrónom (F)
|:o) |:o) |:o) |:o)
ODPOVEDAŤnahlásiť
zuzana b. (Langley) ID 128110 (12.12.2009, 20:31)
Vsetky tieto recepty na pangasius vyzeraju skvele, ale radsej by som vyskusala inu rybku, precitajte si toto, ak viete po francuzsky je tam aj ukazka http://www.dietmindspirit.org/2008/01/30/why-you-shouldnt-eat-this-fish-pangas-pangasius-vietnamese-river-cobbler-white-catfish-gray-sole/
ODPOVEDAŤnahlásiť
Katarína C. (katkazm) ID 116402 (12.2.2010, 20:02)
tento receptik je vynikajuci. ryba je stavnata, no jedna basen. zuzi nieco aj pre teba aj pre odporcov tejto ryby: http://ekonomika.idnes.cz/pangasius-zdravi-neuskodi-ukazal-test-dhy-/test.asp?c=A091030_1281335_test_vem
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu