. .. .. .. .. .. .
. .

Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.

Tešíme sa na vás.

Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.

Tešíme sa na vás.

PANGA - rychlá a chutná - RECEPT 20656

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

RYBY A DARY MORA

ID 124102 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)


PANGA - rychlá a chutná


[ recept č. 20656 zo dňa  ]


PANGA - rychlá a chutná


POTREBNÉ PRÍSADY

- filety z pangaseusa - drvená rasca - červená paprika - cesnak -roztlačený - soľ - platok masla - alobal

POSTUP PRÍPRAVY

pangu ochutime, zabalime do alobalu a pol hodinky pecieme na 180C v trube alebo na grile

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

ingrediencie
pangu ochutime ingredienciami z jednej aj druhej strane, priamo uz na alobale
rybišku zabalime do alobalu
zabalenu rybišku dame na plech a do trúby na 180C, 30min - v prípade že ste mali rybu rozmrazenú. V prípade že máte rybišku zmrznutú pečte ju najprv 10min otvorenú- pri rozmrazení pustí veľa vody, tú zlejeme, zatvorime a dopečeme
dá sa papať na obed ako hlavné jedlo, my sme ju vtedy maly ako raňajky s chlebíkom. Aj keď je panga rychlá, chutná, jemná a bez kostí, snažím sa ju nepoužívať moc často, pretože žije v špinavých vodách a preto sa o jej zdravosti vedú polemiky. Ale veď treba papať hlavne to čo chutí xixi


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Staroturianské kuriatko | PANGA - rychlá a chutná | Jedlá kytica na 60-tku >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (7.2.2010, 16:49)
odporucam Hoki, nemaju vela kosti a daju sa krasne vybrat :-$
ODPOVEDAŤnahlásiť
melania l. (lararuby) ID 130989 (7.2.2010, 16:48)
pangasius?žijú v najšpinavšej vode,plnej ťažkých kovov! (N) (N) (N)Radšej inú rybu,aby ste boli zdraví (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (22.3.2010, 20:38)
ono sa to hovori a koluju o tom aj e-maily po nete.Pre 3 tydnami na ČT 1 v relacii čierne ovce sa kazdy pondelok robi test niecoho.raz su to potraviny,inokedy elktronika,alebo detske kociare.Tentokrat testovali vsetky mozne Pangasy,ktore dostat na trhu.vsetky testom presli na 1-2.Ani jeden nebol zdraviu skoldivy a podotykma,ze ceske a slovenske normy co sa tyka potravin su 100x vyssie ako napriklad normy v zapadnej europe :-$
ODPOVEDAŤnahlásiť
melania l. (lararuby) ID 130989 (22.3.2010, 21:41)
Poprosím to porovnanie slovenských a českých noriem k normám v západnej Europe :-$ :-$ :-$ *-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
kristína s. (nigina) ID 32120 (18.4.2010, 12:04)
Mel, mrkni u mňa tuná http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=18865&user=32120 v diskusii... sme tam písali práve o tom... a dala som tam aj odkaz na stránku, kde je o testoch pangasa... (hello)
ODPOVEDAŤnahlásiť
melania l. (lararuby) ID 130989 (19.4.2010, 7:30)
Normy znesú všetko,niektorým verím asi tak ako naším politikom-teda vôbec. ,-) ,-) ,-) :-p (L) (hello) (hello)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Marika S. (finka) ID 64179 (7.1.2010, 19:23)
Takto robíme rybky aj my...len ešte pokvapkáme pred pečením citrónom (F)
|:o) |:o) |:o) |:o)
ODPOVEDAŤnahlásiť
zuzana b. (Langley) ID 128110 (12.12.2009, 20:31)
Vsetky tieto recepty na pangasius vyzeraju skvele, ale radsej by som vyskusala inu rybku, precitajte si toto, ak viete po francuzsky je tam aj ukazka http://www.dietmindspirit.org/2008/01/30/why-you-shouldnt-eat-this-fish-pangas-pangasius-vietnamese-river-cobbler-white-catfish-gray-sole/
ODPOVEDAŤnahlásiť
Katarína C. (katkazm) ID 116402 (12.2.2010, 20:02)
tento receptik je vynikajuci. ryba je stavnata, no jedna basen. zuzi nieco aj pre teba aj pre odporcov tejto ryby: http://ekonomika.idnes.cz/pangasius-zdravi-neuskodi-ukazal-test-dhy-/test.asp?c=A091030_1281335_test_vem
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu