Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
Michal L. (MIHAELKO) ID 124102 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)
PANGA - rychlá a chutná
[ recept č. 20656 zo dňa 29.11.2009 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
- filety z pangaseusa
- drvená rasca
- červená paprika
- cesnak -roztlačený
- soľ
- platok masla
- alobal
POSTUP PRÍPRAVY
pangu ochutime, zabalime do alobalu a pol hodinky pecieme na 180C v trube alebo na grile
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
![]() |
ingrediencie |
![]() |
pangu ochutime ingredienciami z jednej aj druhej strane, priamo uz na alobale |
![]() |
rybišku zabalime do alobalu |
![]() |
zabalenu rybišku dame na plech a do trúby na 180C, 30min - v prípade že ste mali rybu rozmrazenú.
V prípade že máte rybišku zmrznutú pečte ju najprv 10min otvorenú- pri rozmrazení pustí veľa vody, tú zlejeme, zatvorime a dopečeme |
![]() |
dá sa papať na obed ako hlavné jedlo, my sme ju vtedy maly ako raňajky s chlebíkom.
Aj keď je panga rychlá, chutná, jemná a bez kostí, snažím sa ju nepoužívať moc často, pretože žije v špinavých vodách a preto sa o jej zdravosti vedú polemiky.
Ale veď treba papať hlavne to čo chutí xixi |
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
 | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (7.2.2010, 16:49) |
odporucam Hoki, nemaju vela kosti a daju sa krasne vybrat  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | melania l. (lararuby) ID 130989 (7.2.2010, 16:48) |
pangasius?žijú v najšpinavšej vode,plnej ťažkých kovov! Radšej inú rybu,aby ste boli zdraví  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Lubica L. (lubica007) ID 19881 (22.3.2010, 20:38) |
ono sa to hovori a koluju o tom aj e-maily po nete.Pre 3 tydnami na ČT 1 v relacii čierne ovce sa kazdy pondelok robi test niecoho.raz su to potraviny,inokedy elktronika,alebo detske kociare.Tentokrat testovali vsetky mozne Pangasy,ktore dostat na trhu.vsetky testom presli na 1-2.Ani jeden nebol zdraviu skoldivy a podotykma,ze ceske a slovenske normy co sa tyka potravin su 100x vyssie ako napriklad normy v zapadnej europe  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
|  |  | melania l. (lararuby) ID 130989 (22.3.2010, 21:41) |
Poprosím to porovnanie slovenských a českých noriem k normám v západnej Europe  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
| |  |  | kristína s. (nigina) ID 32120 (18.4.2010, 12:04) |
Mel, mrkni u mňa tuná http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=18865&user=32120 v diskusii... sme tam písali práve o tom... a dala som tam aj odkaz na stránku, kde je o testoch pangasa...  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
| | |  |  | melania l. (lararuby) ID 130989 (19.4.2010, 7:30) |
Normy znesú všetko,niektorým verím asi tak ako naším politikom-teda vôbec.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Marika S. (finka) ID 64179 (7.1.2010, 19:23) |
Takto robíme rybky aj my...len ešte pokvapkáme pred pečením citrónom  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
zuzana b. (Langley) ID 128110 (12.12.2009, 20:31) |
Vsetky tieto recepty na pangasius vyzeraju skvele, ale radsej by som vyskusala inu rybku, precitajte si toto, ak viete po francuzsky je tam aj ukazka http://www.dietmindspirit.org/2008/01/30/why-you-shouldnt-eat-this-fish-pangas-pangasius-vietnamese-river-cobbler-white-catfish-gray-sole/ |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Katarína C. (katkazm) ID 116402 (12.2.2010, 20:02) |
tento receptik je vynikajuci. ryba je stavnata, no jedna basen. zuzi nieco aj pre teba aj pre odporcov tejto ryby: http://ekonomika.idnes.cz/pangasius-zdravi-neuskodi-ukazal-test-dhy-/test.asp?c=A091030_1281335_test_vem |
ODPOVEDAŤnahlásiť |