
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
MÚČNIKY, POHÁRE |
Lucia V. (Noblesa) ID 9570 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Liaty perník ( recept je z Nového času pre ženy )[ recept č. 20517 zo dňa 26.11.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY 400g polohrubej múky, 250 g kryš. cukru, 1 bal. prášku do perníka, 1 PL. kakaa, 250 ml mlieka, 100 ml oleja, 1 vajce, olej a hrubá múka na vymastenie a vysypanie plechu, čokoládová poleva. POSTUP PRÍPRAVY Do väčšej misy nasypeme múku, cukor, kypriaci prášok do perníka, kakao, prilejeme mlieko, olej a pridáme vajce. Všetko spolu vyšlaháme šlahačom na hladké cesto. Vyšší plech vymažeme olejom a vysypeme hrubou múkou, nalejeme doň cesto a rozotrieme stierkou. Pečieme 35 minút v rúre vyhriatej na 180°C. Po upečení môžeme ozdobiť čokoládovou polevou. * Ja som ho vyskúšala už len preto, že nieje náročný na prípravu ani na peňaženku. Behom hodinky bol zjedený a na druhý deň som piekla znovu. NAOZAJ DOPORUČUJEM. |
![]() | Ludmila L. (komper) ID 21434 (15.10.2010, 18:51) |
dopeceny, polka fuc. dik za recept ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Anna Ž. (maryanche) ID 20821, mimibazar.sk/karkuulka (30.5.2010, 17:43) |
rýchly a jednoduchý a ešte aj dobrý.ideálna kombinácia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Anna Š. (anka2106) ID 80936 (27.11.2009, 20:11) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
jana k. (janka425) ID 45490 (26.11.2009, 20:12) |
Tento recept pečiem aj ja je to jednoduche aj celkom fajn,už ani neviem odkial mam recept.Zvyknem navrch potriet ribezlovym džemom a posypat kokosom. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |