. .. .. .. .. .. .
. .

Piškotový dezert - RECEPT 20216

Antonia S. (Tonča) ID 66306
Oblasť: Humenné
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 2.11.2008
Naposledy: 17.11.2009 17:26
Aktualizácia: 9.1.2009 20:30
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 9
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 4
NÁVODY 0

MÚČNIKY, POHÁRE

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)


Piškotový dezert


[ recept č. 20216 zo dňa  ]


Piškotový dezert


POTREBNÉ PRÍSADY

Piškota:6 vajec,6pl kryštálového cukru,6pl polohrubej múky,štipka soli.KRéM:1smotana na šľahanie,1zakysaná smotana, 2vanilkové cukre,čokoláda,alebo grabko.

POSTUP PRÍPRAVY

Piškota:žltky scukrom vymiešame do peny,z bielkov a štipky soli vyšľháme tuhý sneh.Všetko zmiešame aj s múkou do hladka a vylejeme na prichystaný plech,ktorý sme prekryli papierom na pečenie.Dáme upiecť do predhriatej rúry na 175stupňov.Po upečení piškotu vyklopíme aodstránime papier,povychladnutí piškotu rozkrojíme na 3 rovnaké pláty/po dlžke/,ktoré ptrieme pripraveným krémom.Krém:Zo šľahačkovej smotany ušľaháme so ztuhovačom tuhú šľahačku,ktorú zmiešame so zakysanou smotanou do ktorej sme pridali 2 vanilkové cukre.Nakoniec ak už máme piškotu naplnenú krémom a samozrejme aj celý dezert dokola i vrch,dozdobýme ho bud roztopenou čokoládou,alebo posypeme grankom.Prajem príjemné mlsanie a ešte nezabudnite dať dezert tuhnúť do chladničky aby sa Vám lepšie krájal.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


pripravime si suroviny


žltky s cukrom vymiešame do peny


pridáme 6pl poloh.múky a premiešame


pridáme vyšľahané biely apremiešame


cesto vylejeme na pripravený plech


upečeny piškot vyklopíme,tak aby sme mohli dať preč papier na pečenie


vychladnutú piškotu prekrojíme na 3 rovnaké platy


vyšľaháme si šľahačku


pred šľahaním šľahačky si pripravíme zakysanú smotanu s 2vanilkovími cukrami


po vašľahaní si tieto dve zmesi zmiešame a môžme plniť piškotu


takto si to potrieme plnkou a nezabudneme na vrch a boky dezertu


a takto to vyzerá Ja som robila z dvoch dávok,tak som 1 posypala grankom,to môže byť pre mňamku na všedný deň a ta 2pre slavnostnejšiu atmosféru ak má prísť nikto na navštevu.Poteší to aj oči,ale aj mlsný jazyček.



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Kremeš | Piškotový dezert
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Marianna S. (Marijanna) ID 49716 (18.11.2009, 20:42)
(pl) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (hello) vyzera skvelooooooooooooooooooooooo (radost)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu