
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
VIANOČNÉ CUKROVINKY |
Slavka H. (Archaa) ID 84161 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Cokoladove srdiecka[ recept č. 20181 zo dňa 16.11.2009 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 100g struhanej cokolady* 135g praskoveho cukru* 125g lupanych struhanych mandli* na spicku noza skorice* 1 maly klincek* 1 bielok* 1 CL pikantneho dzemu* 1 bielok na potretie* kto chce aj praskovy cukor na obalenie-ja neobalujem POSTUP PRÍPRAVY Praskovy cukor,struhanu cokoladu,mandle,mlety klincek a 1 bielok zmiesame,primiesame dzem a vymiesame cesto.Pokial je prilis riedke,pridavame struhane mandle a praskovy cukor.cesto vyvalkame na 3mm silny plat a vykrajujeme srdiecka.Ukladame na peciaci papier na plech a potrieme druhym bielkom.Kto nechce obalovat v cukre po upeceni, moze pre vlozenim rury ozdobit,v mojom pripade pinie.Vlozime do rozohriatej rury na 135 st a pomaly susime asi 20min.Srdiecka mozeme obalit teraz v cukre a nechame uplne vychladnut. |
Janka B. (JANUSKA6) ID 119089 (16.11.2009, 12:54) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Slavka H. (Archaa) ID 84161 (16.11.2009, 13:00) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |